100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zoek je een goed alternatief voor Tele2?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Tele2

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder, opgericht door Jan Stenbeck in 1986. In 1997 kwam Tele2 naar Nederland en gingen zij niet alleen vaste telefonie aanbieden maar ook thuis internet en tv. In 2001 werd Tele2 ook actief op de Nederlandse mobiele markt. 

In 2017 kondigden Tele2 en T-Mobile aan dat zij samen gaan werken. Dit deden zij om een vuist te kunnen maken tegen grote spelers als VodafoneZiggo en KPN. Door samen te werken hopen zij kosten te besparen en zijn zij samen beter klaar voor de toekomst.

Dat een fusie van deze grootte niet over een nacht ijs gaat blijkt. In november 2018 kwam er pas een akkoord van de Europese Commissie voor de fusie tussen Tele2 en T-Mobile. 

Om jou het beste aanbod voor thuis internet en tv te kunnen doen, nu en in de toekomst, stopt Tele2 met het aanbieden van thuis internet, tv en bellen en wordt dit product in zijn geheel ondergebracht bij T-Mobile. 

Voorlopig verandert er niets voor bestaande Tele2 internet-klanten. Daarnaast kun je nog steeds een mobiel abonnement afsluiten bij Tele2.

img

Tele2 is door 9.296 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

9.296 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over Tele2?

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.
Laatste 3 nieuwsberichten over Tele2
Een decembercadeautje van Tele2!
Woensdag 18 december 2019 Een decembercadeautje van Tele2!

Het aftellen kan beginnen. Nog maar een paar dagen en dan is het kerst. Hoe leuk is het om zelf eens een mooi cadeau te...

Groot aantal Tele2 internetpakketten verdwijnt
Woensdag 07 augustus 2019 Groot aantal Tele2 internetpakketten verdwijnt

Vanaf 7 augustus gaat er een groot gedeelte van de Tele2 internetabonnementen verdwijnen. Dit heeft alles te maken met de fusie tussen Tele2 en T-Mobile.

Tele2 geeft jou een 4K Action Cam cadeau
Donderdag 27 december 2018 Tele2 geeft jou een 4K Action Cam cadeau

Met Sinterklaas en Kerstmis is december de maand van de cadeaus. Dat vinden ze bij Tele2 ook. Wanneer je nu kiest voor thuis internet van...