100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zoek je een goed alternatief voor Tele2?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

provi blogs

Tele2 internet

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder, opgericht door Jan Stenbeck in 1986. In 1997 kwam Tele2 naar Nederland en gingen zij niet alleen vaste telefonie aanbieden maar ook Tele2 internet en tv. In 2001 werden zij daarnaast actief op de Nederlandse mobiele markt met Tele2 op het netwerk van T-Mobile. 

In 2017 kondigden Tele2 en T-Mobile aan dat zij samen gaan werken. Dit deden zij om een vuist te kunnen maken tegen grote spelers als VodafoneZiggo en KPN. Door samen te werken hopen zij kosten te besparen en zijn zij samen beter klaar voor de toekomst.

Dat een fusie van deze grootte niet over een nacht ijs gaat blijkt. In november 2018 kwam er pas een akkoord van de Europese Commissie voor de fusie tussen Tele2 en T-Mobile. 

Om jou het beste aanbod voor thuis internet en tv te kunnen doen, nu en in de toekomst, stopt Tele2 met het aanbieden van thuis Tele2 internet, tv en bellen en wordt dit product in zijn geheel ondergebracht bij T-Mobile. 

Voorlopig verandert er niets voor bestaande Tele2 internet en tv-klanten. Daarnaast kun je nog steeds een mobiel abonnement afsluiten bij Tele2.

Wanneer je een mobiel Tele2 abonnement combineert met thuis internet van T-Mobile levert jou dat ook nog eens extra voordeel op. Zo ontvang je op je Tele2 abonnement iedere maand tot wel 5GB extra data en krijg je van T-Mobile €5,- extra korting op je thuis internet abonnement. Dat noemen we combivoordeel.

Uiteraard kun je met je mobiel abonnement van Tele2 bellen, maar nog wel belangrijker tegenwoordig is de data die je ontvangt. Je kunt zowel kiezen voor een Sim Only als een abonnement van Tele2 met telefoon. Je kunt kiezen uit een abonnement met 1 GB data, maar je hebt ook de keuze voor Unlimited GB + Unlimited Bel/SMS. Daarmee kun je eindeloos surfen en met je Tele2 abonnement bellen.

Tele2 en T-Mobile combineren is extra voordelig, maar ook wanneer je alleen op zoek bent naar een mobiel abonnement is Tele2 een goede keuze. Zij komen vaak met een mooie Tele2 aanbieding. Dus ook zo kun je iedere maand een hoop geld besparen. En kiezen voor Tele2 is ook nog eens een veilige keuze. Tele2 reviews zijn over het algemeen positief. Niet zo gek met een provider met een lange geschiedenis in ons land, die levert over het mobiel Tele2 netwerk van T-Mobile.


img

Alles in 1 pakket voor de laagste prijs is door 9.299 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

9.299 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over Alles in 1 pakket voor de laagste prijs

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste internet vergelijken nieuws