100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zoek je een goed alternatief voor Telfort?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

provi blogs

Telfort internet

Je kunt niet langer kiezen voor een Telfort abonnement. In januari 2019 werd bekend dat KPN waarvan Telfort een dochter is stopt met het aanbieden van thuis Telfort tv en internet. Dit doen zij om één sterke merknaam te hebben met de beste elementen van Telfort thuis, maar ook andere dochters als XS4ALL en Yes Telecom.

Op 1 mei 2019 was het definitief en kon je niet langer kiezen voor Telfort internet en tv. Daarmee kwam een einde aan een mooi product. Klanten konden niet langer kiezen voor Telfort bellen, Telfort interactieve tv en internet. Daarmee kwam ook een einde aan Telfort tv online. De app waarmee je ook buitenshuis van al je favoriete programma’s kon genieten.

---

Telfort is één van de bekendste leveranciers van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en bellen. In 2016 vierde Telfort haar 20-jarige bestaan. In 1996 kwam Telfort op de Nederlandse markt, toen nog gericht op vaste telefonie. Inmiddels zijn de diensten flink uitgebreid maar is Telfort internet toch wel één van de bekendste producten van de provider. Telfort internet werd in 2007 toegevoegd aan het assortiment en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Telfort is sinds enkele jaren onderdeel van KPN en garandeert hiermee een stabiel en betrouwbaar netwerk.

Telfort internet en KPN

Door gebruik te maken van het KPN netwerk ben je verzekerd van goed internet. De snelheid van je Telfort internet kun je aanpassen aan jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 100 of 200 Mb/s downloadsnelheid als dit beschikbaar is op jouw adres. En zij leveren zowel DSL als Telfort glasvezel internet. Telfort internet wordt altijd geleverd over het best beschikbare netwerk. Dit betekent als jouw woning is aangesloten op glasvezel dat je dus ook je Telfort internet geleverd krijgt over het glasvezelnetwerk van KPN. Je krijgt dus altijd de beste internet aanbieding voor de laagst mogelijke prijs. De provider beperkt zich inmiddels niet alleen meer tot televisie en internet voor de particuliere markt maar maar met Telfort zakelijk ook op de zakelijke markt. Hiermee is Telfort één van de grootste providers van Nederland.

Wie is Telfort?

Telfort handelt vanuit de kernwaarden eenvoud, vertrouwen en voordeel. Telfort internet en alles in 1 zijn betaalbaar. Zoals Telfort zelf zegt: “het leven is al duur genoeg”. Dit zie je ook duidelijk terug in de bekende televisiereclame waarbij een ooit rijk gezin het inmiddels met veel minder moet doen en zich altijd weer verbaasd over het voordeel van Telfort internet en andere diensten. Ook is Telfort een transparant bedrijf. De aanbieder stelt vooraf duidelijk wat je kunt verwachten zonder dat je later voor verrassingen komt te staan. En als laatste wil Telfort eenvoud uitdragen. Hiermee willen ze overstappen of afsluiten makkelijk en toegankelijk maken. Dit zie je ook terug in hun assortiment, zeker nadat ze een tijd geleden besloten hun Telfort internet en Telfort alles in 1 pakketten terug te brengen van 14 naar slechts 2. Kies je voor Telfort internet dan kies je ook voor de installatie garantie. In bijna alle gevallen is Telfort internet binnen 20 minuten zelf aangesloten. Lukt het onverhoopt toch niet dan is daar altijd de klantenservice of de gratis monteur voor extra hulp. Extra voordeel vind je ook terug in de combivoordeel aanbieding. Heb je namelijk een alles in 1 pakket voor thuis en kies je ook voor mobiel van Telfort dan krijg je nog eens extra voordeel. Wil je weten of Telfort internet ook voor jou de beste optie is? Dit kun je zeker weten door onze internet vergelijker in te vullen. Vergeet niet eerst de postcodecheck te doen om te zien of Telfort beschikbaar is op jouw adres.


img

Vaste lage prijs bij Telfort! is door 11.674 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

11.674 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over Vaste lage prijs bij Telfort!

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste internet vergelijken nieuws