Wat is Online TV van Tele2?

Donderdag 28 November 2019
Laatste update: Donderdag 14 Mei 2020 1 minuut en 27 seconden leestijd

Wat is Online TV van Tele2?

Heb jij een abonnement bij Tele2 met Interactieve TV? Goed nieuws! Online TV zit voortaan standaard bij je internet en tv abonnement. Wat houdt dit in en welke voordelen heb je met de app. Je leest er alles over in dit bericht.

Hoe werkt de app?

Binnen drie eenvoudige stappen kan je al gebruik maken van Online TV van Tele2. Je begint met het downloaden van de app op je smartphone of tablet. Dit kan via de App Store en via de Google Play Store. Open de app wanneer deze klaar is met downloaden en log in met je MijnTele2 gebruikersnaam en wachtwoord. Je bent nu ingelogd en kan nu al naar je favoriete programma’s kijken.

Voordelen

Tele2 wil hun klanten zoveel mogelijk extra’s bieden. Online TV is hier 1 van en heeft de volgende voordelen:

• Gemiste tv-programma’s bekijken
  • TV kijken met je smartphone of tablet
  • Met 3 apparaten gebruik maken van Online TV
  • Geen extra kosten
  • Populaire tv-zenders ontvangen in en om huis zoals FOX en National Geographic

Naast Online TV heeft Tele2 nog meer voordelen voor alle klanten met Interactieve TV. Zo heb je:

• Minimaal 19 HD-zenders in hoge HD-kwaliteit
  • Programma gemist tot 10 dagen terug
  • Huur een film in de Videotheek

Zenders via Online TV

Tele2 heeft een ruim zender aanbod via Online TV

Dit zijn de zenders:
NPO 1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6, SBS9, Veronica, NET5, FOX, 24Kitchen, National Geographic, MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Comedy Central Family, Euronews en Spike.

Voor TV Plus zijn deze extra zenders beschikbaar:
Nick Jr, Nick Toons, MTV Brand New, VH1 Classic, Nat Geo Wild, RTL Crime, NPO 101, Comedy Central Extra, NPO Nieuws, MTV Music 24, NPO Politiek, Havoc, RTL Television, History, MyZen.tv, The Qyou en Baby TV.