100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Versnelde levertijd Online.nl

Dinsdag 24 December 2019
Laatste update: Donderdag 14 Mei 2020 1 minuut en 54 seconden leestijd

Versnelde levertijd Online.nl

Bij elke provider heb je te maken met een levertijd wanneer je kiest voor een internetpakket. Per provider verschillen deze levertijden. Let hierop voordat je overstapt of kiest voor een internetpakket. Online.nl heeft nu een extra optie voor nieuwe klanten waardoor je nu nog online kan!

Wettelijke bedenktijd

Er is een wettelijke bedenktijd wanneer je een nieuw internetabonnement afsluit. De wettelijke bedenktijd is 14 dagen. Veel providers wachten tot na 14 dagen met leveren van hun diensten. Want niet alleen voor jou maar ook voor de provider is het kostbaar omdat er hoge eenmalige kosten zijn verbonden aan het begin van het contract. De netwerkleverancier moet de aansluiting technisch in orde maken en het installatiepakket met het modem en eventuele interactieve tv-ontvanger moeten worden opgestuurd.

Reguliere levertijd Online.nl

Online.nl communiceert op dit moment een levertijd van 30 dagen naar hun klanten. Online.nl doet er alles aan om zo snel mogelijk op jouw adres te kunnen regelen. Na ongeveer 14 dagen is de opleverdatum bekend en ontvang je als klant een bericht. Hierdoor kan de daadwerkelijke opleverdatum verschillen per klant.

Versnelde levertijd Online.nl

Online.nl heeft nu extra optie voor nieuwe klanten. In het bestelproces van een internetpakket kan je nu ook kiezen voor een ‘versnelde levertijd’ van 16 dagen. Kies je voor de optie dan komt je bedenktijd van 14 dagen te vervallen. De bedenktijd wordt overgeslagen en er wordt direct gestart met de oplevering van je abonnement.

Overstapservice

Bij Online.nl kan je kiezen voor een overstapservice. Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je hier gebruik van wil maken. Dit is gratis. Online.nl zegt dan je oude abonnement voor je op. Als je kiest voor deze optie kan het zijn dat je iets langer moet wachten op je oplevering van het abonnement. Online.nl wacht totdat je oude contract is opgezegd. Erg voordelig voor jou want zo heb je geen vervelende dubbele kosten. Hou hier wel rekening mee want dit kan er dus voor zorgen dat het langer duurt dan dat je had gehoopt.

Ben je benieuwd of Online.nl of een andere internetprovider op jouw adres kan leveren? Doe dan nu de postcodecheck en zie direct wat er op jouw adres mogelijk is. Zo kan je direct beginnen met besparen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking