100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Wat is MeerVoordeel.nl?

Donderdag 11 Januari 2024
Laatste update: Maandag 6 Mei 2024 4 minuten en 17 seconden leestijd

Wat is MeerVoordeel.nl?

Je kunt bij MeerVoordeel.nl terecht voor het afsluiten van een internet (& tv) abonnement van Ziggo. Nu denk je waarschijnlijk, dat kan bij jullie toch ook? Dat klopt! Maar het leek ons interessant om beide opties naast elkaar te leggen zodat je de juiste keuze kunt maken over waar je je abonnement afsluit.

Wat is het verschil tussen MeerVoordeel.nl en ProviderCheck.nl?

Je kunt bij ons allebei een Ziggo abonnement afsluiten, maar waar zit het verschil dan in?

ProviderCheck.nl

Als je via ons een Ziggo abonnement afsluit krijg je een flinke korting. De hoogte van de korting en hoeveel maanden je die krijgt is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Daar bovenop krijg je van ons altijd minimaal €10,- cashback cadeau.

Bij ProviderCheck kun je alle grote Nederlandse internet providers vergelijken. Dat geeft je een goed beeld van de mogelijkheden op jouw adres en de verschillen in kosten.

MeerVoordeel.nl

Als je via MeerVoordeel.nl een Ziggo abonnement afsluit krijg je geen korting, maar kun je kiezen uit verschillende welkomstcadeaus. De waarde van het cadeau is afhankelijk van het gekozen pakket. Je wisselt dus eigenlijk je korting in voor een cadeau. Je kunt je gekozen cadeau bij MeerVoordeel.nl claimen op de bestelpagina, als je het abonnement afsluit.

Je kunt bij MeerVoordeel.nl niet vergelijken met bijvoorbeeld internet abonnementen van KPN, Odido of andere providers. Zij bieden alleen Ziggo-abonnementen aan.

We adviseren je om het aanbod van MeerVoordeel.nl altijd goed te vergelijken met onze aanbieding. Een cadeau kan heel aantrekkelijk zijn, maar als de besparing door de korting bij ProviderCheck hoger ligt koop je dat cadeau gewoon zelf en hou je nog wat over.

Ben jij benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

MeerVoordeel, wie zijn dat?

MeerVoordeel.nl is een partner van Ziggo. Je kunt bij deze website alleen terecht voor Ziggo abonnementen, het aanbod van andere providers als KPN en Odido vind je hier niet terug. Dat maakt het vergelijken van de verschillende aanbieders wel lastig.

Als je via MeerVoordeel.nl een Ziggo abonnement afsluit heb je de keuze uit verschillende cadeaus. Dit aanbod wisselt steeds. Toen wij op 3 april 2024 het aanbod bekeken, kon je onder andere kiezen voor een Hisense Smart TV, Sony PS5 Slim Disc, DJI mini 3 smart controller, Dyson Airwrap, Apple iPad, Xbox Series S, Nintendo switch, Apple Airpods, Sonos One, Philips koffieapparaat, Samsung Galaxy S23 en Apple Iphone 12.. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een Bol.com cadeaubon of een cashback. Hou er rekening mee dat de Ziggo aanbieding alleen voor nieuwe klanten geldt, bestaande Ziggo-klanten kunnen geen gebruik maken van de aanbieding.

Naast MeerVoordeel.nl hebben de eigenaren nog een website, namelijk MeerMetZiggo. Ook bij MeerMetZiggo kun je alleen terecht voor een nieuw Ziggo abonnement en kun je het aanbod niet vergelijken met wat andere providers als KPN en Odido je te bieden hebben. Net als MeerVoordeel.nl is MeerMetZiggo een partner van Ziggo wat wel aangeeft dat deze partij betrouwbaar is.

Verschillen in het kort

We zetten nog even in het kort neer wat de grootste verschillen zijn tussen MeerVoordeel.nl en ProviderCheck.nl:

 

MeerVoordeel.nl

ProviderCheck.nl

Kan ik het Ziggo-aanbod vergelijken met andere providers?

nee

ja

Krijg ik korting op mijn abonnement?

nee

ja

Kan ik een welkomstcadeau kiezen?*

ja

nee

Krijg ik een cashback?**

nee

ja


* Bij ProviderCheck.nl krijg je een korting op je abonnement en bij MeerVoordeel.nl kun je kiezen voor een welkomstcadeau. Acties waarbij Ziggo bijvoorbeeld een gratis zenderpakket weggeeft gelden bij beide aanbieders.
** Bij ProviderCheck.nl krijg je altijd een cashback van minimaal €10,-. Verhoogde cashback acties kunnen bij beide aanbieders geldig zijn.

Het vergelijken van verschillende aanbieders is belangrijk als je over wilt stappen naar een nieuwe internet provider. Let goed op de internetsnelheid die zij bieden, is dit voldoende voor jouw gebruik? Maar let op, een te hoge snelheid is in veel gevallen ook niet nodig. Het is zonde om veel te betalen voor iets wat je niet gebruikt.

Wil je naast een internet abonnement ook een tv-pakket afnemen dan is het belangrijk om goed naar de basispakketten voor tv van de verschillende providers te kijken. Er kan een flink verschil in de inhoud zitten. Mis je eventueel een tv-zender in het basispakket van de provider waar jij een abonnement wilt afsluiten? Dan kun je in de meeste gevallen een extra tv-pakket afsluiten waar de zender dan wel in zit.

Wil je ontdekken wat de mogelijkheden op jouw adres zijn? Wacht dan niet langer en doe onze gratis postcodecheck. Door het invoeren van je postcode en huisnummer krijg je een overzicht met alle internet providers die leverbaar zijn op jouw adres. Dankzij de handige filteropties vind je makkelijk het abonnement dat het beste bij jou past.

Heb je nog vragen over ons of over MeerVoordeel.nl? Neem dan gerust contact met onze helpdesk op. Je kunt ons bellen of laat een bericht achter op een van onze social media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram).

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking