100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat zijn de voordelen van T-Mobile zakelijk?

Donderdag 12 Mei 2022 3 minuten en 19 seconden leestijd

Wat zijn de voordelen van T-Mobile zakelijk?

LET OP: T-Mobile Zakelijk heeft een nieuwe naam en heet voortaan Odido Zakelijk.

Als je internet gebruikt voor zakelijke doeleinden wil je dat het gewoon altijd goed werkt. T-Mobile, met het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, biedt ook zakelijk internet voor bedrijven. Met het zakelijke internet van T-Mobile kun je al je zorgen over je internetverbinding afstrepen. Je hebt namelijk snel en stabiel internet van een goede service.

Waarom zakelijk internet?

Je wilt je geen zorgen hoeven maken over het internet als je een bedrijf runt. Internet kan heel belangrijk zijn voor je bedrijf, en als het uitvalt kun je in de problemen komen. Maar waarom zou je dan voor zakelijk internet kiezen en niet voor een consumenten abonnement? Een consumenten abonnement is namelijk een stuk goedkoper. Wij zetten de voordelen van een T-Mobile zakelijk abonnement voor jou op een rij.

Vast IP-adres. Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Dit is veilig, stabiel en betrouwbaar. IP staat voor Internet Protocol. Door middel van een IP adres is je computer vindbaar voor andere computers en kun je informatie verzenden en ontvangen. Wanneer je geen vast IP adres hebt kan deze af en toe veranderen. Wanneer je bijvoorbeeld altijd verbonden wilt zijn met bepaalde pinapparaten of beveiligingssystemen is een vast IP adres heel handig. Ook wanneer je bijvoorbeeld thuiswerkt en toegang wilt hebben tot een server op de zaak.

Internet Back-up: Wanneer er een internet storing is schakelt je modem meteen over op het 4G netwerk van T-Mobile. Op deze manier blijft alles gewoon in de lucht en kun je ongestoord verder werken.

Gratis installatie: Jouw zakelijke internetverbinding wordt vakkundig geïnstalleerd en problemen worden direct opgelost.

Combi-voordeel: Je kunt T-Mobile zakelijk internet combineren met een T-Mobile zakelijk mobiel abonnement. Hierdoor ontvang je mooie kortingen.

Overal Wifi: Met Zakelijk internet van T-Mobile heb je overal perfecte wifi, zowel op de zaak als op het thuiskantoor. Je kunt deze wifi ook uitbreiden voor meerdere ruimtes.

Zakelijke klantenservice: Door de ruime openingstijden en de professionele ondersteuning van de experts kun je met T-Mobile zakelijk altijd bij de klantenservice terecht.

Welke abonnementen biedt T-Mobile Zakelijk?

T-Mobile zakelijk internet is beschikbaar voor iedereen. Of je nou een zzp’er bent, een klein thuiskantoor hebt of over een groot bedrijvenpand beschikt. Er zijn meerdere soorten abonnement die je af kunt sluiten. Heb jij een DSL internet verbinding op je adres? Dan kun je kiezen voor Internet Basis of Internet Compleet. Met Internet Basis ontvang je een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s. Met een Internet Compleet abonnement ontvang je een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid van 30 Mbit/s.

Wanneer je een glasvezelverbinding hebt kun je kiezen voor drie abonnementen, namelijk Internet Basis, Internet Compleet en Internet Extra. Met internet Basis ontvang je een down- en uploadsnelheid van 50 Mbit/s. Met Internet Compleet ontvang je een down- en uploadsnelheid van 100 Mbit/s en met Internet Extra ontvang je een down- en uploadsnelheid van 500 Mbit/s.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een provider die een belangrijke positie op de Nederlandse telecommarkt inneemt. Sinds 1016 is T-Mobile aanbieder van internet en tv. T-Mobile is een bezige bij op maatschappelijk vlak. Ze doet aan sociale sponsoring omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen deel kan nemen aan de digitale samenleving. T-Mobile streeft naar verbinding en zet zich voor iedereen in, met onder andere het project ‘Join us’. Ook doet T-Mobile er alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Ze verminderen dan ook steeds hun energieverbruik en CO2 uitstoot.

Ben je benieuwd of jij ook een T-Mobile zakelijk internet af kunt sluiten op jouw adres? Doe dan onze gratis zakelijke postcodecheck!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking