100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Luister met KPN naar de Grand Prix

Dinsdag 11 september 2018 1 minuut en 39 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Luister met KPN naar de Grand Prix

Kijk jij bij KPN Interactieve TV naar televisie? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je krijgt van KPN namelijk een nieuwe radiozender in het zenderaanbod. Het gaat om de online radiozender Grand Prix Radio.

Grand Prix Radio via KPN

Je kent Grand Prix Radio misschien nog niet. Deze zender is vooral gericht op mannen en is opgericht door Olav Mol en Alexander Stevens. Olav Mol en Jack Plooij geven voor Ziggo Sport al commentaar tijdens de Grand Prix-weekenden van de Formule 1. Dit commentaar kun je als KPN-klant nu ook live beluisteren op Grand Prix Radio.

Nederlandse Formule 1 fans die via het Engelse Channel 4 of Duitse RTL naar de wedstrijd kijken maken al gebruik van het commentaar van Mol en Plooij. Om het geluid en beeld goed gelijk te laten lopen kun je het beeld op je televisie ongeveer 20 seconden vertragen. Het beeld en geluid via Grand Prix Radio lopen dan gelijk. Helaas werkt dit niet als je als KPN-klant met dezelfde decoder naar Channel 4 of RTL kijkt en je dan het geluid van Grand Prix Radio op deze manier bij de beelden wilt krijgen.

Grand Prix Radio 24 uur

Grand Prix Radio zendt niet alleen uit tijdens de Grand Prix wedstrijden, maar je kunt 24 uur per dag luisteren zodat je op de hoogte blijft van de wereld van de autosport en Formule 1. Daarnaast is er muziek te horen op Grand Prix Radio. Je luistert naar de beste danceable hits & classics. Ieder uur hoor je op Grand Prix Radio het radionieuws en de verkeersinformatie van de ANWB.

Zelf naar Grand Prix Radio luisteren?

Wanneer je al KPN-klant bent heb je geluk. KPN is namelijk de eerste provider die Grand Prix Radio toevoegt aan het zenderaanbod. Heb je KPN Interactieve TV dan kun je via de decoder naar Grand Prix Radio luisteren. Je vindt de zender op voorkeuzekanaal 832. Naast KPN Is Grand Prix Radio ook de beluisteren via dochters Telfort en XS4ALL op hetzelfde voorkeuzekanaal.

Ben jij nog geen KPN-klant, maar wil je wel naar Grand Prix Radio luisteren? Stap dan nu over. Met onze postcode check ontdek je binnen een minuut of KPN leverbaar is op jouw adres en uit welke abonnementen jij kunt kiezen. 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.