100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN gaat stoppen met Telfort en XS4ALL

Donderdag 10 januari 2019 1 minuut en 51 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

KPN gaat stoppen met Telfort en XS4ALL

KPN is één van de grote spelers op de Nederlandse telecommarkt. Zelf als groot merk, met daaronder dochters Telfort, XS4ALL en onder andere Yes Telecom. En die sterke positie wil KPN nog verder versterken.

KPN is druk bezig met nieuwe ontwikkelingen, zo breiden ze hun glasvezel internet netwerk verder uit. En dat is niet het enige, vandaag maakte KPN bekend dat zij de focus op het merk KPN gaan leggen. Dit gaan zij onder andere doen door dochters Telfort, XS4ALL en Yes Telecom onder het merk KPN onder te brengen. Daarmee willen zij het KPN-merk versterken. Zij willen de kwaliteitsprovider zijn met de beste diensten, klantenservice en netwerken zoals KPN zelf zegt.

Door Telfort, XS4ALL en Yes Telecom onder te brengen onder het eigen KPN-merk kunnen zij haar klanten de beste elementen van de verschillende merken bieden. Zo staat XS44ALL bekend om haar goede service en Telfort om haar betaalbare diensten. Yes Telecom biedt deskundig zakelijk advies. Door deze pluspunten te combineren kan KPN alle klantgroepen en segmenten bedienen. Of je nu kiest voor een voordeelpakket of een meer premium dienst.

Overigens blijven dochtermerken als Solcon, Simyo en iBasis wel onder hun eigen merknaam opereren.

Wat betekent dit voor jou

KPN gaat in de loop van 2019 en 2020 aan de gang om alle merken onder dat van hen te plaatsen. Vooralsnog ga je van deze wijziging als Telfort, XS4ALL of Yes Telecom klant niets merken. Het grootste verschil gaat waarschijnlijk zijn dat er KPN boven je factuur komt te staan. Over eventuele tariefwijzigingen is nu nog niets bekend.

Voordeel gaat zijn dat KPN haar service naar jou toe nog meer kan verbeteren en jou een heel divers aanbod kan doen. En dat is niet het enige. KPN kondigt bijvoorbeeld aan in april van dit jaar extra voordelen te gaan bieden aan klanten die KPN en Telfort producten combineren.

Wanneer de wijzigingen precies doorgevoerd gaan worden is nu nog bekend en tot die tijd kun je nog gewoon kiezen voor de goede service van XS4ALL. Of kies voor Telfort die t/m 20 januari jou wel heel veel voordeel biedt. Wanneer je kiest voor een TV & Internet of Alles-in-1 pakket krijg je nu namelijk wel 12 maanden lang korting. En dan is er natuurlijk nog het vertrouwde KPN.
Er is voorlopig nog genoeg te kiezen en onze postcodecheck kan je daarbij helpen. Daarmee ontdek je binnen een minuut wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.