100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! Lente actie Online.nl

Donderdag 12 maart 2020 2 minuten en 13 seconden leestijd

Nieuw! Lente actie Online.nl

Het is nog even wachten op het echte lente weer, maar dat weerhoudt Online.nl er niet van om hun Lente actie nu al te lanceren. Een actie waarbij nieuwe Online.nl klanten een extra korting van €30,00 ontvangen.

Wat houdt de Lente actie van Online.nl in?

Wanneer je nu via ProviderCheck.nl overstapt naar Online.nl krijg je om de lente te vieren een extra korting van wel €30,00. Je krijgt deze korting op alle internet en tv & alles-in-1 pakketten. Dit in combinatie met de andere acties van Online.nl maakt overstappen wel heel aantrekkelijk.

De Lente actie loopt tot en met 15 april 2020.

Welke acties heeft Online.nl nog meer?

Naast de cashback van €30,00 ontvang je nog meer voordeel wanneer je nu kiest voor thuis internet van Online.nl

Wanneer je kiest voor DSL-internet ontvang je de eerste 6 maanden van je abonnement €15,00 korting per maand en betaal je geen aansluitkosten (t.w.v. €30,00). Wist je dat je met het DSL Maximaal Internetabonnement standaard de hoogst haalbare internetsnelheid, tot 100Mb, op jouw adres ontvangt?

Kies je voor glasvezel internet in combinatie met interactieve tv met een tv-ontvanger krijg je 3 maanden €10,00 korting per maand en ook dan betaal je geen aansluitkosten.

Internet en tv van Online.nl

Wanneer je kiest voor internet en tv van Online.nl ontvang je standaard interactieve tv van Canal Digitaal. Dit pakket is inclusief TV Gemist, Opnemen en live tv pauzeren. Daarnaast kijk je gratis naar Fox Sports Eredivisie (1, 2 en 3). Je ontvangt van Online een tv-ontvanger. Ook kun je gebruik maken van de Interactieve TV App en overal binnen de EU je favoriete programma’s bekijken.

Het is ook mogelijk om bij Online.nl televisie te kijken zonder tv-ontvanger. In dat geval ontvang je alleen de Interactieve TV App. Het enige verschil zijn het aantal tv-zenders. Dit zijn er bij de App namelijk 60 en wanneer je kiest voor de tv-ontvanger 80 (waarvan 52 in HD-kwaliteit). 

Lente actie cashback; hoe werkt dat?

De €30,00 korting van Online.nl op alle internet & tv en alles-in-1 pakketten kun je aanvragen op de website van Online.nl. Naast deze korting ontvang je van ons ook nog eens €10,00 cashback. Deze vraag je in enkele eenvoudige stappen aan.

  • - Sluit online je internet en tv (& Bellen) abonnement af bij Online.nl
  • - Na het afsluiten ontvang je van Online.nl een emailbevestiging met je bestelling
  • - Vul ons cashback formulier in
  • - Upload hier ook de bevestiging met daarop de datum en het gekozen Online.nl abonnement
  • - Binnen 3 weken na oplevering van je abonnement ontvang je van ProviderCheck.nl het cashbackbedrag op je rekening

Kies jij ook voor internet en tv van Online.nl? Ontdek dan nu, met onze postodecheck, of zij ook leveren op jouw adres. Internetabonnementen vergelijken is helemaal gratis en kost je maar een minuut.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.