100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Tot 1 juni gratis zenders voor KPN-klanten

Donderdag 9 April 2020 2 minuten en 57 seconden leestijd

Tot 1 juni gratis zenders voor KPN-klanten

We zitten nog midden in de corona crisis. Bij ProviderCheck.nl werken we allemaal thuis. Gelukkig kan dat en kunnen we het vergelijken van internet en tv voor jou zo makkelijk mogelijk blijven maken. Maar ook ons sociale leven is op een laag pitje komen te staan en we hebben daardoor momenteel genoeg tijd om eindelijk eens die serie of film te kijken. KPN helpt ons daar een handje bij. Boden zij in eerste instantie tot 13 april veel extra zenders, dit hebben zij nu doorgezet tot in ieder geval 1 juni.

Gratis Film1 van KPN

KPN-klanten die gebruik maken van interactieve tv kunnen al een aantal weken gratis kijken naar alle Film1 kanalen. 

Je kunt nog tot en met 13 april kijken naar Film1. Deze Paasdagen kom je daarmee wel door. Je vindt de vier Film1-zenders op de volgende kanalen:

 • Film1 Première -> Kanaal 245
 • Film1 Action -> Kanaal 246
 • Film1 Family -> Kanaal 247
 • Film1 Drama -> Kanaal 248
   

Gratis extra tv-zenders bij KPN

Kijk dit weekend nog even die leuke film via Film1, maar ook na 13 april hoef je je niet te vervelen. KPN biedt haar interactieve tv-abonnees namelijk tot 1 juni veel extra tv-zenders. Dat zijn:

 • Nick Toons -> Kanaal 52
 • Nick Jr. -> Kanaal 53
 • Nick Music -> Kanaal 54
 • Baby TV -> Kanaal 57
 • Comedy Central Extra -> Kanaal 71
 • Crime & Investigation -> Kanaal 82
 • MTV Music 24 -> Kanaal 110
 • 192TV -> Kanaal 113
   

En dat is niet het enige. KPN komt namelijk iedere middag tussen 14:00 en 17:00 uur met IedereenLive op kanaal 70. Daarin maken bekende Nederlanders vanuit huis een dagelijks tv-programma.

On demand wordt uitgebreid met de nieuwste films waaronder April, May & June en Birds of Prey. Deze films kun je tegen betaling bekijken.

KPN helpt

Het bieden van gratis tv-zenders is niet het enige wat KPN doet. Zij hebben verschillende initiatieven om Nederland met elkaar te verbinden. Wat zij onder andere doen:

 • KPN biedt 500.000 gratis virusscanners voor thuiswerkers. Samen met hun partner Trend Micro bieden ze de mogelijkheid om 6 maanden, zonder kosten en verplichtingen gebruik te maken van het securityproduct Trend Mirco. Zo kun jij op een veilige manier thuiswerken.
   
 • KPN helpt kinderen aan wifi zodat zij hun schoolwerk kunnen doen. Nu de scholen dichtzijn komt het aan op thuis onderwijs. Niet alle kinderen hebben thuis wifi, terwijl zij dit wel nodig hebben om online te kunnen leren en contact te hebben met hun leerkrachten en medeleerlingen. Wij zagen zelfs een online Paasontbijt onder leerlingen voorbijkomen. KPN helpt deze kinderen via het Mooiste Contact fonds.
   
 • KPN rekent geen extra kosten aan klanten met een MKB of grootzakelijk abonnement die buiten hun bundel bellen. Deze actie loopt sowieso nog de hele maand april en geldt alleen voor oproepen binnen de EU. Bel je naar 090X-, 18-, 067-, 084* en 087-nummers, dan worden de kosten wel in rekening gebracht.
   
 • KPN biedt iedereen, dus ook als je geen KPN-klant bent, gratis vergaderen met Mijn Vergadernummer. Hiermee kun je eenvoudig thuis of onderweg vergaderen. Het enige wat je nodig hebt is een Nederlands mobiel nummer. Het is ook mogelijk om vanaf een vaste aansluiting naar een vergadernummer te bellen.
  Let op! KPN heeft een groot aantal aanmeldingen voor het gratis vergadernummer gekregen en is daardoor genoodzaakt om de uitgifte van nieuwe vergadernummers tijdelijk te pauzeren. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om de capaciteit van het platform te vergroten.
   

Internet en tv van KPN

Heb jij een internet en tv-abonnement van KPN? Dan hoef je je op tv-gebied voorlopig niet te vervelen. En misschien kunnen de andere initiatieven ook helpen om je werk de komende tijd wat makkelijker te maken.

Ben je nog geen KPN-klant en ben je benieuwd of zij leveren op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck en je ontdekt het binnen een minuut. Met de postcodecheck ontdek je niet alleen of KPN internet en tv levert op jouw adres, maar ook welke internet providers dat nog meer doen. Zo kun je op een makkelijke manier internetpakketten vergelijken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking