100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wat is de Klushulp van Centraal Beheer?

Woensdag 9 September 2020
Laatste update: Donderdag 29 Oktober 2020 6 minuten en 17 seconden leestijd

Wat is de Klushulp van Centraal Beheer?

Ben jij op zoek naar een monteur voor die ene klus in huis? Maar waar vind je een goede vakman in deze tijd? Je moet vaak steeds langer wachten voordat je professionele hulp kan krijgen bij jouw klus.

Dit zag Centraal Beheer ook en daarom bieden zij nu de Klushulp. Zij komen niet zelf bij je langs, maar koppelen jou aan de beste vakman bij jou uit de buurt, voor jouw klus.

Klushulp van Centraal Beheer is er niet alleen voor hun eigen klanten, maar iedereen kan gebruik maken van deze dienst.

Hoe werkt de Klushulp van Centraal Beheer?

Heb jij een klus en kun je wel wat hulp gebruiken? Ga dan snel naar de speciale Klushulp pagina van Centraal Beheer.

Op die pagina ga je op zoek naar de klus die je wilt laten uitvoeren door een vakman. Geef aan op welke datum en tijdstip je wilt dat de monteur bij je langskomt en vraag de klus aan.

Om voor jou de beste monteur te vinden werkt Centraal Beheer samen met Roamler Tech. Zij hebben een netwerk met monteurs in heel Nederland. Daardoor kunnen zij altijd een monteur bij jou in de buurt vinden. Omdat de afstanden klein zijn betaal je geen voorrijkosten wanneer de monteur bij je langskomt.

Wat heeft de Klushulp jou te bieden?

Je kunt voor heel wat klussen in en rond het huis terecht bij de Centraal Beheer Klushulp. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

Cv-monteur

Heb je een lekkage of foutmelding van je cv-ketel? Of nog erger geen warm water? Maak een afspraak en Klushulp zorgt dat er zo snel mogelijk een cv-monteur bij je langskomt. Vaak kan die het probleem direct oplossen.

De cv-monteur helpt je daarnaast ook graag bij het bijvullen van je cv-ketel, onderhoud aan je ketel en bijvoorbeeld bij het vervangen van de radiator.

Elektricien

Heb je een nieuw stopcontact nodig, kun je hulp gebruiken bij het ophangen van een lamp of is de stroom uitgevallen? Schakel dan via Klushulp de hulp in van een professionele elektricien.

Een extra groep aanleggen, kabels trekken, kortsluiting opsporen, spotjes ophangen, een rookmelder plaatsen, een stopcontact plaatsen en voor nog veel meer klussen komt de elektricien graag bij je langs.

Klusjesman

Heb jij ook nog allerlei klussen liggen waar je maar niet aan toe komt? Of heb je misschien 2 linkerhanden? Ook dan biedt de Klushulp uitkomst. Je kunt via hen namelijk een ervaren klusjesman regelen.

Moet er bij jou een laminaat vloer worden gelegd, de dakgoot worden schoongemaakt of een plank worden opgehangen? Maak dan nu een afspraak voor een Klusjesman. Hij/zij regelt het allemaal voor je. Denk ook aan klussen als een rolgordijn ophangen, plinten leggen of een schilderij ophangen.

Loodgieter

Wat is er irritanter dan een lekkende kraan. Gelukkig is dit probleem met de Klushulp van Centraal Beheer zo opgelost. Plan een afspraak in en er komt zo snel mogelijk een ervaren loodgieter naar je toe.

De loodgieter kan je onder andere ook helpen bij het plaatsen van een kraan, sanitair plaatsen of vervangen, het vervangen van leidingen, een lekkage opsporen of een vaatwasser aansluiten of inbouwen.

Smart Home monteur

We kunnen steeds meer apparaten via het internet besturen. Zet bijvoorbeeld je thermostaat alvast een paar graden hoger vanuit de auto met je smartphone of zie wie er bij je aanbelt terwijl je niet thuis bent. De Smart Home monteur helpt jou onder andere met het installeren van een slimme thermostaat, een (draadloos) alarmsysteem en de beveiligingscamera(s) buiten.

Daarnaast kun je hulp inroepen wanneer je problemen hebt met je Wifi verbinding, je een slimme deurbel wilt installeren of een Sonos systeem wilt installeren.

En er zijn nog veel meer klussen mogelijk. Kijk voor een compleet overzicht op de Klushulp pagina.

Waarom regel je een monteur via de Centraal Beheer Klushulp?

Klushulp van Centraal Beheer helpt jou graag bij het vinden van een professionele vakman voor jouw klus. Je kunt natuurlijk zelf opzoek gaan naar een monteur, maar vaak moet je dan lang wachten voordat die bij je langs kan komen. En is de monteur wel zo professioneel als hij/zij zegt?

Waarom kies jij voor Klushulp:

 • Centraal Beheer Klushulp werkt alleen met de beste monteurs.
 • Je maakt een afspraak wanneer het jou uitkomt. Wist je dat je zelfs ’s avonds of in het weekend een afspraak in kunt plannen?
 • Ondanks dat de monteurs altijd hun beste doen om de klus goed te klaren kan er iets misgaan. Gelukkig is er de Komt Goed Garantie*. Ben je niet tevreden na het afronden van de klus? Dan komt dezelfde of een andere monteur opnieuw bij je langs om de fout te herstellen. Hier zitten voor jou geen kosten aan.
   

Hoe regel je jouw Centraal Beheer Klushulp?

 • Geef op de Centraal Beheer Klushulp pagina aan bij welke klus jij hulp kunt gebruiken van een professionele monteur. En Centraal Beheer gaat voor je op zoek naar een vakman bij jou in de buurt.
   
 • Wanneer je bent gekoppeld aan een monteur plan je een afspraak in. Daarna ontvang je een e-mail met daarin alle gegevens van de afspraak die je hebt gemaakt. Je krijgt 1 dag voor je afspraak om 17:00 uur een sms ter herinnering. Op de afgesproken dag en tijd komt de monteur bij je langs. En daar rekenen ze geen voorrijkosten voor!
   
 • Voor de monteur die bij je langskomt betaal je een vast uurtarief. Wanneer je de afspraak op de Centraal Beheer Klushulp pagina maakt zie je direct het tarief voor het tijdstip waar jouw voorkeur naar uitgaat.
   
 • De vakman is, hopelijk naar volle tevredenheid, bij je langs geweest. Daarna ontvang je een rekening via e-mail. Het is dus niet nodig de monteur ter plaatse te betalen. Je kunt de rekening via iDeal betalen, maar het is ook mogelijk om het bedrag over te schrijven.
   

Met Klushulp kun je altijd een vakman langs laten komen

Je kunt een monteur langs laten komen wanneer het jou uit komt en dat Centraal Beheer dit letterlijk neemt blijkt wel. Je kunt namelijk niet alleen uit kantooruren kiezen, maar je kunt de vakman ook ’s avonds tot 20:00 uur of in het weekend langs laten komen.

Laat je de monteur in de avonduren of het weekend komen dan betaal je hier wel iets meer voor. Wanneer je een klus aanvraagt op de door jou gekozen dag en tijdstip zie je direct wat het uurtarief is.

In de meeste gevallen lukt het om de monteur langs te laten komen op de dag die je hebt aangevraagd. Lukt het toch een keer niet, dan belt Klushulp je op om in overleg een andere tijd of dag te kiezen.

Wat is de Komt Goed Garantie?

*Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat een klus niet helemaal verloopt zoals je had verwacht. Daarvoor heeft Centraal Beheer de Komt Goed Garantie. Zijn er eventueel fouten of schade gemaakt door de monteur, dan zorgen zij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Dezelfde vakman of een andere komt opnieuw bij je langs. Zoals je bij een garantie mag verwachten, zit daar voor jou geen extra kosten aan.

Schakel jij de Centraal Beheer Klushulp in?

Kun jij wel wat hulp in en om het huis gebruiken? Dan vind je via Klushulp van Centraal Beheer de professional die je nodig hebt. 20.000 klanten gingen je al voor. Erger je niet langer aan die losse plinten en zorg dat je cv-ketel zo snel mogelijk weer werkt.

Maak nu een afspraak op een tijdstip dat het jou uitkomt met een monteur bij jou uit de buurt.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking