Techniek

Er zijn verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel waarmee jij je internet verbinding in huis ontvangt. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen? Of ben je benieuwd hoe het zit met de afstand van je internetaansluiting tot de wijkcentrale? Antwoord op deze vragen en nog veel meer vind je in de rubriek Techniek.

Wat is WebOS bij LG?
3 minuten en 21 seconden

Wat is WebOS bij LG?

WebOS is het smart platform van LG Smart TV’s. Je hebt hiermee toegang tot apps, websites, spraakbediening en streamingmogelijkheden. Elk merk heeft zijn eigen besturingssysteem op de smart-tv en van LG is dit WebOS. Maar wat is een besturingssysteem eigenlijk? En hoe werkt WebOS?

Lees verder
Wat is een livestream?
4 minuten en 39 seconden

Wat is een livestream?

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker, een livestream. Vooral tijdens Covid-19 is de livestream in een stroomversnelling gekomen. Maar wat is een livestream nou eigenlijk precies? En waarom worden livestreams gemaakt? Wij leggen jou in dit kennisbankbericht alles uit over een livestream.

Lees verder
IPv4 vs IPv6, wat is het verschil en waarom maakt het uit?
4 minuten en 21 seconden

IPv4 vs IPv6, wat is het verschil en waarom maakt het uit?

IPv4, IPv6, wat betekent het eigenlijk? Wat is het verschil en waarom maakt het uit? In dit kennisbankbericht leggen wij jou alles uit over het Internet Protocol. Na het lezen van dit bericht weet jij alles over IP.

Lees verder
Waar kan ik nog tv kijken via de kabel?
3 minuten en 38 seconden

Waar kan ik nog tv kijken via de kabel?

Tegenwoordig hebben veel mensen DSL internet en wordt er ook steeds meer glasvezel internet aangelegd. Maar waar kun je nog tv kijken via de kabel? Bestaat kabel tv nog en wat is kabel tv eigenlijk? In dit kennisbankbericht beantwoorden wij deze vragen voor jou. Lees snel verder!

Lees verder
Wat is Hertz en waarom is het belangrijk voor je tv?
4 minuten en 47 seconden

Wat is Hertz en waarom is het belangrijk voor je tv?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe televisie kom je de eenheid Hertz tegen. Maar wat is Hertz? Waarom is Hertz belangrijk en welke Hertz is belangrijk voor je tv?

Lees verder
Wat is bluetooth?
4 minuten en 14 seconden

Wat is bluetooth?

Bluetooth, wat is het precies? Wat zijn de voor-en nadelen? Hoe werkt het? Na het lezen van dit kennisbankbericht weet jij alles over bluetooth. Ook nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lees verder