100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Onbeperkt 4G voor thuis

Zaterdag 20 Januari 2018
Laatste update: Donderdag 4 November 2021 3 minuten en 37 seconden leestijd

Onbeperkt 4G voor thuis

T-mobile biedt als koploper een onbeperkt 4G abonnement voor thuis aan. Dit is de ideale optie als je geen gebruik kunt maken van DSLKabelglasvezel of een andere snelle verbinding. Het 4G netwerk, wat je normaal kent van je telefoon, is ook beschikbaar voor thuis! Wanneer je geen goede internetverbinding hebt lost T-Mobile het voor jou op. Dit ze namelijk met een 4G modem en een 4G router. Zo profiteer je altijd van snel en stabiel internet.

Wat zijn de 4G modem en 4G router?

Het 4G modem is het apparaat waar het 4G signaal bij je binnenkomt. Een modem zorgt ervoor dat het binnenkomende signaal van je internetprovider omgezet wordt in een internetsignaal. Het modem zorgt er ook weer voor dat het signaal vanuit je huis naar je internetprovider gaat. Het signaal vanuit het modem kun je helaas niet gebruiken om je apparaten te verbinden, hier heb je een router voor nodig.

De 4G router verdeelt het signaal vanuit het modem en zorgt ervoor dat er een wifi signaal is zodat je je laptop, telefoon of smart tv daarmee kunt koppelen. De router zorgt er dus voor dat er meerdere apparaten tegelijkertijd op het internet kunnen.

Om te internetten heb je een modem en een router nodig.

Voor wie is 4G voor Thuis geschikt?

4G voor Thuis internet is een alternatief voor internet op plekken waar geen kabel ligt. Denk hierbij aan een buitengebied waar de internetsnelheid zo laag is dat je er bijna geen gebruik van kunt maken. Of denk aan een woonboot, een boerderij, een vakantiewoning of een extra plek op jouw terrein. Ook zou het kunnen dat je op de bovenste verdieping van je woning geen internet kunt ontvangen, dan kun je kiezen voor 4G voor Thuis internet.

Er zijn meerdere 4G voor Thuis pakketten beschikbaar, je kunt namelijk kiezen voor 4G oor Thuis en voor 4G voor Thuis Extra Snel.

Het 4G voor Thuis abonnement heeft een downloadsnelheid van 30 Mbit/s en een uploadsnelheid tot 5 Mbit/s. Dit abonnement wordt geleverd met een simkaart en een binnen router die je zelf kunt installeren.

Het 4G voor Thuis Extra Snel heeft een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid tot 10 Mbit/s. Dit abonnement komt inclusief buitenrouter, versterkt 4G  voor een sneller Wifi netwerk en met gratis installatieservice. De buitenrouter wordt door een monteur geïnstalleerd.

Ben je benieuwd of je op jouw adres een goede internetverbinding hebt? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck.

Hoe ontvang je je 4G voor Thuis?

Je ontvangt je T-Mobile 4G voor Thuis internet in 4 simpele stappen.

  1. Je doet de postcodecheck bij T-Mobile, kiest het 4G voor Thuis product en besteld dit abonnement.
  2. Je ontvangt een email om een bezorgafspraak te maken. De 4G router en simkaart worden tegelijkertijd bezorgd.
  3. Je ontvang een plug en play binnen router die je eenvoudig zelf kunt installeren. Wanneer je 4G voor Thuis Extra Snel besteld ontvang je een email om een afspraak te maken voor de professionele installatie van het pakket. Deze installatie is kosteloos.
  4. Je kunt nu gebruik maken van 4G voor Thuis.

Is 4G voor thuis het nieuwe internet?

Voor veel Nederlanders is dit nog niet het geval. De term ‘onbeperkt’ heeft namelijk nog wel wat lichte restricties. De geleverde internetsnelheid is gelimiteerd tot maximaal 25Mbps. Je krijgt als abonnee maandelijks een databundel van 100GB ter beschikking. Is deze databundel op dan krijg je een dagelijkse databundel van 5GB die na gebruik gratis kan worden opgewaardeerd met databundeltjes van 1GB. Ben je een vervend Netflix kijker en woon je in een gebied met veel internet opties dan kun je beter bij je huidige abonnement blijven. Heb je echter minder opties en wil je meer weten over 4G voor thuis of hoe je hiervoor kunt kiezen bekijk dan deze informatie.

Een abonnement van T-mobile is er al vanaf 35,- per maand en is een goede vervanger voor internet via de schotel als bewoner van een buitengebied.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking