100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Onbeperkt 4G voor thuis

Zaterdag 20 januari 2018 1 minuut en 41 seconden leestijd

Onbeperkt 4G voor thuis

T-mobile wil als koploper een onbeperkt 4G abonnement voor thuis aanbieden. De ideale optie als je geen gebruik kunt maken van ADSL, Kabel, glasvezel of een andere snelle verbinding.  

Onbeperkt 4G internet voor thuis

Iedereen die in een buitengebied woont heeft hier vast al van gehoord. Woon je stedelijker dan kan dit product nieuw voor je zijn. Wist je namelijk dat het 4G netwerk, wat je normaal kent van je telefoon, nu ook beschikbaar is voor thuis? En de nieuwste ontwikkeling is dat er nu ook een abonnement met onbeperkte data beschikbaar is!

T-mobile komt met onbeperkt 4G abonnement voor thuis

Eind januari komt T-mobile met het eerste onbeperkte 4G abonnement op de markt. Ondanks dat 4G voor thuisgebruik een prima alternatief was voor mensen in een buitengebied was het grootste nadeel dat er een datalimiet op zat wat was afgesteld op ‘normaal’ internet gebruik. Gebruik je meer dan gemiddeld dan ben je hier snel doorheen. T-mobile wil dit als koploper doorbreken door een abonnement aan te bieden wat een onbeperkt datalimiet heeft.

Is 4G voor thuis het nieuwe internet?

Voor veel Nederlanders is dit nog niet het geval. De term ‘onbeperkt’ heeft namelijk nog wel wat lichte restricties. De geleverde internetsnelheid is gelimiteerd tot maximaal 25Mbps. Je krijgt als abonnee maandelijks een databundel van 100GB ter beschikking. Is deze databundel op dan krijg je een dagelijkse databundel van 5GB die na gebruik gratis kan worden opgewaardeerd met databundeltjes van 1GB. Ben je een vervend Netflix kijker en woon je in een gebied met veel internet opties dan kun je beter bij je huidige abonnement blijven. Heb je echter minder opties en wil je meer weten over 4G voor thuis of hoe je hiervoor kunt kiezen bekijk dan deze informatie.

Een abonnement van T-mobile is er al vanaf 35,- per maand en is een goede vervanger voor internet via de schotel als bewoner van een buitengebied.