100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Algemeen

Heb je vragen over het bestellen van een nieuw internet abonnement bij ProviderCheck.nl? Ga je verhuizen of wil je je abonnement opzeggen? Wil je meer weten over de kosten van je abonnement, of je nu moet kiezen voor een abonnement van 12 of 24 maanden of over acties? Antwoord op al jouw algemene vragen vind je in de categorie Algemeen.

Starzplay vs Apple TV+
3 minuten en 38 seconden

Starzplay vs Apple TV+

Starzplay en Apple TV+ zijn beide streamingdiensten met hun eigen originele content. In dit kennisbakbericht gaan wij de twee streamingdiensten Starzplay en Apple TV+ tegenover elkaar zetten. Ben jij aan het twijfelen tussen welke streamingdienst beter bij jou past? Dan hopen wij dat je na het lezen van dit bericht een keuze kunt maken.

Lees verder
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
0 minuten en 35 seconden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Welkom bij de maandelijkse nieuwsbrief van ProviderCheck. Wat kun je verwachten? In onze nieuwsbrief vind je alle acties die komende maand plaats gaan vinden zodat je direct op de hoogte bent van mooie aanbiedingen. Daarnaast delen wij het laatste internet en tv nieuws, onze kennis en leuke weetjes. Je blijft dus op de hoogte van alles wat er in de wereld van internet, tv en bellen gebeurt. Hoe leuk is dat!

Lees verder
Wat is on demand?
3 minuten en 21 seconden

Wat is on demand?

Video on demand kent veel aanbieders waardoor je het ook steeds vaker hoort. Met Video on demand (VOD) kun je films en series kijken, waar en wanneer jij maar wilt. Dit doe je door middel van Streaming. Hoe kun je precies VOD kijken en wat is streaming? Wij leggen het je uit!

Lees verder
Wat is overstapservice?
3 minuten en 19 seconden

Wat is overstapservice?

Het overstappen naar een nieuwe internetprovider wordt steeds makkelijker gemaakt door vergelijkingssite zoals de onze en door dingen zoals de overstapservice. Zodra je contract afgelopen is kun je weer overstappen en veel mensen doen dit dan ook. Dit komt omdat je elk jaar weer kunt genieten van mooie nieuwe aanbiedingen. Tegenwoordig beloven veel internetproviders een overstapservice. maar wat houdt deze service nou precies in?

Lees verder
Wat is een streamingdienst?
3 minuten en 53 seconden

Wat is een streamingdienst?

Een standaard tv abonnement wordt steeds vaker vervangen door een abonnement op een streamingdienst. Op streamingdiensten kun je reclamevrije content kijken, bingewatchen en je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt. Grote partijen in Nederland zijn bijvoorbeeld Netflix en Videoland. Maar wat is een streamingdienst eigenlijk? En welke streamingdiensten zijn er in Nederland?

Lees verder
Wat is een podcast?
6 minuten en 21 seconden

Wat is een podcast?

Je hoort het steeds vaker voorbij komen, een podcast. In 2019 luisterden er al meer dan 5 miljoen Nederlanders naar podcasts! En dit is alleen maar toegenomen. Er zijn wel duizenden Nederlandstalige podcasts te vinden en als je andere talen meeneemt zijn het er ontelbaar veel. Hierdoor is er voor iedereen wel een leuke podcast te vinden. De term podcast is een samentrekking van iPod en broadcast. Maar wat is een podcast eigenlijk? En waarom is het zo populair?

Lees verder
Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking