100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
Je bevindt je hier: Home / Kennisbank / Algemeen

Algemeen

Heb je vragen over het bestellen van een nieuw internet abonnement bij ProviderCheck.nl? Ga je verhuizen of wil je je abonnement opzeggen? Wil je meer weten over de kosten van je abonnement, of je nu moet kiezen voor een abonnement van 12 of 24 maanden of over acties? Antwoord op al jouw algemene vragen vind je in de categorie Algemeen.

123
Hoe werkt Pathe Thuis?

Leestijd: 3 minuten en 43 seconden

Hoe werkt Pathe Thuis?

Je kent de Pathé bioscoop waarschijnlijk wel, maar wat is Pathé thuis nu precies? Met Pathé thuis brengt Pathé de bioscoop naar je huiskamer. Zo creëer je dus eigenlijk een thuisbioscoop. Met de Pathé thuis films kun je genieten van topfilms, zonder dat je de deur uit hoeft! Maar hoe werkt Pathé thuis en kun je Pathé thuis ook koppelen aan je tv? Wij leggen het je uit!
Wat krijg je bij een 3 in 1 abonnement?

Leestijd: 4 minuten en 53 seconden

Wat krijg je bij een 3 in 1 abonnement?

Wat krijg je bij een 3 in 1 abonnement, oftewel een alles-in-1 pakket? Wij vertellen je meer over de 3 in 1 abonnementen van de verschillende internet providers en wat je van dit pakket mag verwachten.
Hoe stream je Disney Plus naar je televisie?

Leestijd: 3 minuten en 45 seconden

Hoe stream je Disney Plus naar je televisie?

Disney+ is een Disney streaming service. Maar wat Heeft Disney Plus in haar aanbod en wat kost Disney Plus? En wil je graag Disney Plus kijken op tv maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij leggen jou alles uit over Disney Plus in dit kennisbankbericht!
Berichtendiensten: Welke zijn er en hoe zit het met de privacy?

Leestijd: 4 minuten en 45 seconden

Berichtendiensten: Welke zijn er en hoe zit het met de privacy?

Veel mensen kennen de berichtendienst WhatsApp natuurlijk al. Een andere berichtendienst die steeds populairder wordt is Signal, maar waarom? En zijn er nog andere berichtendiensten als WhatsApp? In dit kennisbankbericht krijg je antwoord op al deze vragen.
Wat is Tik Tok?

Leestijd: 3 minuten en 34 seconden

Wat is Tik Tok?

De meest besproken app van het moment: Tik Tok. Maar wat is Tik Tok en hoe gebruik je deze app? Je leest er alles over in dit bericht.
Wat is de Klushulp van Centraal Beheer?

Leestijd: 6 minuten en 17 seconden

Wat is de Klushulp van Centraal Beheer?

Ben jij op zoek naar een monteur voor die ene klus in huis? Maar waar vind je een goede vakman in deze tijd? Je moet vaak steeds langer wachten voordat je professionele hulp kan krijgen bij jouw klus. Dit zag Centraal Beheer ook en daarom bieden zij nu de Klushulp.
Wat is ICloud?

Leestijd: 2 minuten en 13 seconden

Wat is ICloud?

Al je foto’s, video’s en bestanden veilig opslaan? Dat kan met ICloud. ICloud is beschikbaar voor IPhone, IPad en Mac. Deze gratis opslagdienst heeft een hoop voordelen. In dit bericht vertellen wij je hoe het werkt, wat het is en meer over de voordelen.
Thuiswerken. Hoe doe je dat?

Leestijd: 3 minuten en 1 seconde

Thuiswerken. Hoe doe je dat?

Thuiswerken; voor de één heel gemakkelijk en voor de ander een bron van afleiding. In dit bericht helpen we je het maximale uit je ‘thuiswerkdag’ te halen.
Wat is Canal Digitaal?

Leestijd: 5 minuten en 17 seconden

Wat is Canal Digitaal?

Je favoriete programma’s altijd en overal bekijken? Dan kan met de handige app van Canal Digitaal. Maar wat is Canal Digitaal precies en welke voordelen heeft de App? In dit bericht vertellen we je hier alles over.
123