• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
Je bevindt je hier: Home / Kennisbank / Hardware

Hardware

In de categorie Hardware geven we je onder andere informatie over modems, routers en Wifi, maar ook over bijvoorbeeld beveiliging.

1
Snel en makkelijk jouw Chromecast installeren

Leestijd: 2 minuten en 53 seconden

Snel en makkelijk jouw Chromecast installeren

Kom jij er ook niet uit met het installeren van jouw nieuwe Chromecast? Ben je op zoek naar een simpele en snelle handleiding? Dan hebben wij de oplossing. Je leest het in dit bericht.
Hoe werkt internet via het stopcontact?

Leestijd: 2 minuten en 27 seconden

Hoe werkt internet via het stopcontact?

Heb je last van een trage internetverbinding? Dan kan internet via het stopcontact een oplossing zijn. We leggen je in dit bericht uit hoe dat werkt.
Wat is een netwerkkaart?

Leestijd: 1 minuut en 24 seconden

Wat is een netwerkkaart?

Wil je met je computer of laptop toegang krijgen tot het internet? Dan heb je een netwerkkaart nodig. In dit bericht lees je wat een netwerkkaart is.
Wat is een draadloos modem?

Leestijd: 1 minuut en 9 seconden

Wat is een draadloos modem?

We hebben tegenwoordig steeds meer draadloze apparaten in huis. Dus waarom niet je modem. In dit bericht lees je wat een draadloos modem is.
Wat is een internet dongel?

Leestijd: 1 minuut en 47 seconden

Wat is een internet dongel?

Ben je onderweg en is er geen Wifi-internet beschikbaar? Dan kan een internet dongel uitkomst bieden. Hoe dit werkt lees je in dit bericht.
Wat is een decoder?

Leestijd: 2 minuten en 50 seconden

Wat is een decoder?

Wanneer je digitale televisie wilt kijken heb je een decoder nodig. Wat die decoder precies doet lees je in dit bericht.
Wat is een router?

Leestijd: 2 minuten en 8 seconden

Wat is een router?

Op al je devices in je woning een internetsignaal ontvangen? Daar heb je een router voor nodig. In dit bericht lees je wat een router precies is.
Wat is een modem?

Leestijd: 1 minuut en 55 seconden

Wat is een modem?

Hoe komt het internetsignaal je huis binnen? Daar is een een modem voor nodig. In dit bericht leggen we uit hoe dit zit.
Wat is een Wifi repeater?

Leestijd: 3 minuten en 29 seconden

Wat is een Wifi repeater?

Heb je in je woning een zwak Wifi signaal? Lees in dit bericht hoe je je Wifi signaal in je woning kunt versterken met een Wifi repeater.