Je bevindt je hier: Home / Kennisbank / Hardware

Hardware

In de categorie Hardware geven we je onder andere informatie over modems, routers en Wifi, maar ook over bijvoorbeeld beveiliging.

12
Wat is een Wifi versterker?

Leestijd: 1 minuut en 51 seconden

Wat is een Wifi versterker?

Ben jij benieuwd wat een wifi versterker is? In dit bericht vertellen we je wat een wifi versterker is, hoe deze werkt en de voor- en nadelen hiervan.
Wat is een Mifi router?

Leestijd: 2 minuten en 8 seconden

Wat is een Mifi router?

Ben jij benieuwd naar wat de term Mifi router precies inhoudt? In dit bericht vertellen wij je alles wat je moet weten over een Mifi router. Ook vertellen we je meer over de verschillende soorten.
Wat is een Google Home Mini?

Leestijd: 1 minuut en 52 seconden

Wat is een Google Home Mini?

Een ingebouwde Google Assistent in een kleine speaker. In dit bericht vertellen we je wat de Google Home Mini is en wat de voordelen hiervan zijn.
Wat is een Chromecast?

Leestijd: 1 minuut en 50 seconden

Wat is een Chromecast?

Met een Chromecast kan je video’s naar je televisie streamen of muziek naar je speakers. Welke soorten zijn er en welke voordelen heb je? Je leest er alles over in dit bericht.
Snel en makkelijk jouw Chromecast installeren

Leestijd: 2 minuten en 55 seconden

Snel en makkelijk jouw Chromecast installeren

Kom jij er ook niet uit met het installeren van jouw nieuwe Chromecast? Ben je op zoek naar een simpele en snelle handleiding? Dan hebben wij de oplossing. Je leest het in dit bericht.
Hoe werkt internet via het stopcontact?

Leestijd: 2 minuten en 27 seconden

Hoe werkt internet via het stopcontact?

Heb je last van een trage internetverbinding? Dan kan internet via het stopcontact een oplossing zijn. We leggen je in dit bericht uit hoe dat werkt.
Wat is een netwerkkaart?

Leestijd: 1 minuut en 24 seconden

Wat is een netwerkkaart?

Wil je met je computer of laptop toegang krijgen tot het internet? Dan heb je een netwerkkaart nodig. In dit bericht lees je wat een netwerkkaart is.
Wat is een draadloos modem?

Leestijd: 1 minuut en 9 seconden

Wat is een draadloos modem?

We hebben tegenwoordig steeds meer draadloze apparaten in huis. Dus waarom niet je modem. In dit bericht lees je wat een draadloos modem is.
Wat is een internet dongel?

Leestijd: 1 minuut en 47 seconden

Wat is een internet dongel?

Ben je onderweg en is er geen Wifi-internet beschikbaar? Dan kan een internet dongel uitkomst bieden. Hoe dit werkt lees je in dit bericht.