100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat is een Google Home Mini?

Donderdag 2 Januari 2020
Laatste update: Donderdag 14 Mei 2020 1 minuut en 52 seconden leestijd

Wat is een Google Home Mini?

Een ingebouwde Google Assistent in een kleine speaker, oftwel de Google Home Mini. Roep ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ om een vraag te stellen, muziek af te spelen of andere apparaten in huis aan te sturen. In dit bericht vertellen we je meer over deze kleine speaker.

Je bedoend de Google Home Mini dus met je stem. De Google Home Mini kan je vragen beantwoorden en opdrachten voor je uitvoeren. Vraag dingen zoals: ‘Hey Google, wat voor weer wordt het vandaag?’ Of ‘Hey Google, welke datum is het vandaag?’.

Met hoeveel mensen kan de Google Home Mini gebruiken?

In totaal ondersteund Google tot zes verschillende mensen in een huis. Hij kan hierdoor zes verschillende stemmen herkennen. Wanneer je iets vraagt en de Google Home Mini herkent je stem, zorgt hij ervoor dat je persoonlijk antwoord krijgt. Vraag je bijvoorbeeld naar je agenda dan kan de Google Home Mini aan de hand van je stem de juiste agenda vertellen.

Apps koppelen aan de Google Home Mini

Om apps te kunnen starten met je stem, moet je deze eerst koppelen aan de Google Home Mini-app. Dit kan je eenvoudig doen door de app te openen en rechtsonder op het ronde icoontje met het hoofd te klikken. Ga naar Intstellen of Toevoegen. Klik op Video’s als je bijvoorbeeld Netflix wil toevoegen. Vul je wachtwoord van Netflix in en je bent klaar. Heb je een Chromecast? Dan kan je nu zeggen ‘Hey Google, zet La Casa de Papel aan.’ En de Google Home Mini zorgt ervoor dat je je favoriete serie kan bekijken.

Voordelen Google Home Mini

  • Supersnel antwoord
  • Met je stem apparaten bedienen
  • Kan worden gebruikt als speaker
  • Video’s streamen naar je tv
  • Handsfree bellen
  • Gebruiken als timer voor bijvoorbeeld het koken

Wat is een Google Home Hub?

Net zoals de Google Home Mini, is de Google Home Hub ook een smart speaker. Maar helemaal gelijk zijn ze niet. De Google Home Hub is voorzien van een handig scherm. Ze lijken veel op elkaar. Zo start je de Google Home Hub ook op wanneer je zegt ‘Hey Google’. Maar i.p.v. alleen een stem, krijg je er nu ook beeld bij.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking