100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuw! Ziggo Zakelijk Internet Xtra

Woensdag 15 September 2021 6 minuten en 23 seconden leestijd

Nieuw! Ziggo Zakelijk Internet Xtra

Ben jij een ondernemer? Dan weet je hoe belangrijk een goede internet verbinding is. Je wilt tenslotte altijd online zijn en dan maakt het niet uit of je een eenmanszaak hebt of een bedrijf met 100 personeelsleden en of je thuis of op kantoor werkt, je verbinding moet gewoon goed zijn. Dat weten ze bij Ziggo ook, daarom bieden ze speciaal voor ondernemers in Nederland het Ziggo Zakelijk Xtra abonnement.

Wil je direct ontdekken of Ziggo Zakelijk bij jouw onderneming past? Meer informatie vind je op onze Zakelijk Internet pagina.

Wat is Ziggo Zakelijk Internet Xtra?

Zonder internet te komen zitten is voor niemand fijn, maar kan voor een ondernemer nog grotere consequenties hebben. Om de dienstverlening nog beter te laten aansluiten op wat ondernemers nodig hebben biedt Ziggo, Zakelijk Xtra.

Als je kiest voor een zakelijk abonnement liggen de kosten vaak hoger dan bij voor een particulier abonnement v. Waarom dan toch kiezen voor de zakelijke variant? Wij zetten de voordelen van Ziggo Zakelijk Internet Xtra voor je op een rij:

 • Snel en stabiel internet: Je bent met zakelijk internet van Ziggo verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Op hun krachtige GigaNet ben je klaar voor de toekomst en bereik je nu al een downloadsnelheid tot wel 1000 Mbit/s. Straks meer over zakelijk internet.
   
 • Wifi Back-up Zakelijk: Als je kiest voor Ziggo Zakelijk Internet Xtra kom je nooit zonder internet te zitten en kun je altijd doorwerken. Je ontvangt namelijk een Wifi Back-up, dit is een simkaart met datategoed die je kunt gebruiken als je vaste internetverbinding een keertje niet doet wat hij moet doen. Je stopt de simkaart in je laptop of tablet en maakt verbinding met het mobiele netwerk van Vodafone.
   
 • SmartWifi: Altijd en overal perfecte wifi op de zaak of thuis dankzij Ziggo SmartWifi. Geef je bereik een extra boost met meerdere slimme wifi punten op één krachtig netwerk. Allemaal dankzij de beste wifi-oplossing van Ziggo, Smart Wifiboosters.
   
 • Unlimited Learning: Kies jij voor Ziggo Zakelijk? Dan krijg je toegang tot ruim 250 online trainingen, cursussen, webinars en podcasts die zorgen voor persoonlijke groei. Daarmee ontwikkel je niet alleen jezelf, maar ook je bedrijf. Verderop in dit blog lees je meer over Unlimited Learning van Ziggo.
   
 • Business Crew: Ziggo Zakelijk klanten kunnen gebruik maken van een klantenservice exclusief voor hen. Deze Business Crew werkt volgens het principe: Ask Only Once. Dat betekent dat je je vraag maar bij één persoon hoeft neer te leggen en die zorgt dat het wordt geregeld.
   
 • Installatieservice: Je bent waarschijnlijk al druk genoeg, dan is het fijn als je je geen zorgen hoeft te maken om de installatie van je internetverbinding. Daarom komt er, als je dat wilt, helemaal gratis een monteur bij je langs die de installatie vlekkeloos laat verlopen.
   
 • Safe Online: Internetbeveiliging wordt steeds belangrijker, je moet er toch niet aan denken dat je bedrijfsgegevens niet veilig zijn of dat je computer vastloopt door een virus. Daarom kun je als Ziggo Zakelijk klant, gratis, gebruik maken van de beste beveiligingssoftware Safe Online van F-Secure. Je ontvangt, afhankelijk van je abonnement, 1 tot 5 F-Secure licenties en gratis safe Online XL als je Ziggo Zakelijk combineert met Vodafone mobiel.
   
 • 4-uur Modem Swap: Ziggo Zakelijk zorgt ervoor dat je internetverbinding altijd in orde is. Mocht je problemen hebben met je modem dan zorgen zij, binnen 4 uur, voor een vervangend exemplaar. Zo hoef je nooit lang zonder internet te zitten.

Wat krijg je met Ziggo Zakelijk Internet?

Met een Ziggo Zakelijk internet abonnement heb je altijd alles wat je als ondernemer nodig hebt. Zij bieden drie Zakelijk internetpakketten:

 • Zakelijk Internet Start Xtra: Dit instappakket is ideaal voor als je regelmatig iets opzoekt, e-mails leest, filmpjes kijkt en kleine bestanden deelt. Je ontvangt bij dit pakket een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid van 30 Mbit/s en natuurlijk de hierboven genoemde voordelen.
   
 • Zakelijk Internet Complete Xtra: Verwacht je net iets meer van je verbinding? Kies dan voor Zakelijk Internet Complete. Wist je dat dit het meest gekozen abonnement is? Je ontvangt bij dit pakket een downloadsnelheid van 500 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s. Daarnaast ontvang je anders dan bij het Start pakket gratis een set Smart Wifiboosters.
   
 • Zakelijk Internet Giga Xtra: Het krachtigste internetpakket dat Ziggo ooit heeft gehad. Je bent met Zakelijk Internet Giga klaar voor de toekomst en werkt altijd extreem snel en zonder haperingen. Je ontvangt bij dit pakket een downloadsnelheid van wel 1000 Mbit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s. Let op! Deze downloadsnelheid is nog niet op alle adressen in Nederland leverbaar, maar Ziggo werkt er hard aan om deze optie snel voor iedereen beschikbaar te maken.

Gratis Unlimited learning bij Ziggo Zakelijk Internet Xtra

Eén van de voordelen van Ziggo Zakelijk Internet Xtra is dat je gratis gebruik kunt maken van wel 250 learnings. En combineer je Ziggo Zakelijk met Vodafone mobiel dan krijg je toegang tot nog eens 100 extra learnings.

Je hebt met Unlimited Learning gratis toegang tot 13 professionele opleidingscategorieën met daarin tot 250 gecertificeerde online trainingen, podcasts en webinars. Van e-commerce tot Excel en van mindfulness tot management. Denk aan categorieën als Management en Leiderschap, Coachingsvaardigheden, Juridisch, Persoonlijke Effectiviteit, financieel, Project Management of Communicatie. Maar het is ook mogelijk om een nieuwe taal te leren, volg bijvoorbeeld een basiscursus Duits of Frans of verbeter je Business English.

Met Ziggo Zakelijk Internet Xtra tv kijken en bellen

Als je kiest voor Zakelijk Internet Xtra van Ziggo kun je bij ieder pakket gratis gebruik maken van de Ziggo Go app. Met deze app maak je van elk scherm een tv, zowel op de zaak, onderweg als thuis, in Nederland én in de EU.

Ook kun je via Ziggo, Zakelijk Vast Bellen. Kies je hiervoor dan regelt Ziggo gratis je nummerbehoud. Je maakt gratis gebruik van Voicemail, kunt doorschakelen en gebruik maken van de optie wisselgesprek. Je Zakelijk Vast Bellen abonnement is uit te breiden met een tweede lijn.

Omdat Ziggo en Vodafone samenwerken regel je ook makkelijk je mobiele abonnement via deze provider. Dan heb je alles onder één dak. En combineer je Vodafone mobiel met Zakelijk internet van Ziggo dan geeft dat ook nog eens extra voordeel. Zo ontvang je, afhankelijk van je abonnement, iedere maand opnieuw een korting.

Voordelen zakelijk internet

We hebben het eerder al benoemt, over het algemeen is een abonnement voor particulieren voordeliger, maar als ondernemer kiezen voor een Zakelijk abonnement biedt wel veel voordelen:

 • De BTW van je Zakelijk internet abonnement kun je terugvragen en dat scheelt behoorlijk. En dan bespaart het je boekhoudkundig ook nog eens veel werk.
 • Je mag van je zakelijke internet provider veel meer ondersteuning verwachten dan je zou krijgen bij een abonnement voor particulieren. Zo zijn de openingstijden van de klantenservice bijvoorbeeld in de meeste gevallen veel ruimer.
 • De meeste Zakelijk internet providers helpen je graag met extra diensten als vaste IP-adressen, het aanvragen en faciliteren van pinbetalingen en bijvoorbeeld met alarmsystemen.
 • Vaak kun je gebruik maken van diensten die particuliere klanten niet hebben, bijvoorbeeld eigen IP-adressen, extra firewall diensten en VoIP telefonie.
 • Maar de allerbelangrijkste reden om te kiezen voor Zakelijk internet is dat je internet ontvangt van de hoogst mogelijk kwaliteit.

Kies jij voor Ziggo Zakelijk Internet Xtra?

Wil jij ook gebruik maken van alle voordelen die Ziggo Zakelijk Internet Xtra ondernemers te bieden heeft? Dan is nu het moment om voor Ziggo Zakelijk te kiezen, want zij bieden vanaf 16 september 09:00 uur tot 27 september 09:0 uur extra voordeel. Tijdens de Online Only Deal krijg je tijdelijk niet twee, maar wel drie maanden gratis!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen. En nieuw is onze nieuwsbrief, schrijf je nu in en blijf maandelijks op de hoogte van onze nieuwe acties en het laatste internet en tv nieuws.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking