100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Update van Ziggo GO & extra voordelen voor Ziggo-klanten in april

Maandag 6 April 2020 1 minuut en 37 seconden leestijd

Update van Ziggo GO & extra voordelen voor Ziggo-klanten in april

Goed nieuws voor alle gebruikers van de Ziggo Go-app. Ziggo geeft de app nieuwe functionaliteiten. En de maand april heeft Ziggo ook iets leuks voor alle klanten die gebruik maken van een televisieabonnement. Je leest er alles over in dit bericht.

Extra functionaliteiten

Extra functies oftewel, extra veel kijkplezier voor jou met Ziggo-GO. Hieronder zetten we op een rijtje welke voordelen de app nog meer krijgt.

  • Split Screen modus

Split Screen modus maakt het mogelijk om een film of serie te kijken en op hetzelfde moment te chatten met vrienden. Je verdeelt je scherm in twee gebieden en kan tegelijkertijd een ander beeld laten weergeven. De nieuwe versie maakt het mogelijk om de Split Screen modus en Portret modus te gebruiken op een IPad of Andriod-tablet. Ook kan je op de app de IPad met een fysiek keyboard bedienen.

  • Airplay 2

De app ondersteunt met de nieuwe versie ook Airplay 2. Ook ondersteunen een aantal smart-tv fabrikanten Airplay 2. Zo hebben de fabrikanten LG, Samsung en Sony op de markt gebracht die Airplay 2 ondersteunen.

  • Geen problemen meer

De IOS-versie had wat problemen maar ook deze zijn nu opgelost. Zo zijn de problemen van de ondertiteling in live tv verholpen en zijn er verbeteringen doorgevoerd om de stabiliteit en prestaties te verbeteren.

De nieuwe versie staat al klaar in de Appstore van Apple of de Google Play Store voor Andriod. Deze versie wordt automatisch bijgewerkt op je smartphone of tablet.

Apple TV

Ziggo is druk aan het werk aan een app voor Ziggo TV. Dit is de naam van de app die je als alternatief van een decoder bij Ziggo gaat dienen. Naast Apple TV is Ziggo ook bezig met een gelijke app voor Android TV en Amazon Fire TV.

Uitbreiding zenders april

Ziggo breidt vanaf 3 april voor alle klanten het zenderpakket uit. Op dit moment hebben klanten al toegang tot meerdere kinderzenders en betaalzender Film1. In april worden hier extra zenders aan toegevoegd. Zo wordt zender E! Entertainment van 3 april tot 6 mei gratis voor alle klanten beschikbaar.

Wil je ook graag gebruikmaken van alle voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking