100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

‘Ziggo Sprinters’ actie!

Woensdag 10 November 2021 3 minuten en 12 seconden leestijd

‘Ziggo Sprinters’ actie!

Naast €50,- cashback bij Ziggo deze maand kun je bij Ziggo genieten van een nieuwe kortingscampagne, namelijk ‘Ziggo Sprinters’! Met deze campagne ontvang je 6 maanden korting EN 2 SmartWifi pods gratis. Je ontvangt niet zomaar een korting, ongeacht van welk abonnement je afneemt betaal je de eerste 6 maanden maar €29,95! Wees er snel bij, deze actie is tijdelijk!

De hele maand november ontvang je wanneer je bij Ziggo een abonnement afsluit een hele mooie cashback van €50,-. Een abonnement afsluiten bij Ziggo is nu heel erg aantrekkelijk door de ‘Ziggo Sprinters’ campagne. Je betaalt voor elk abonnement de eerste 6 maanden maar €29,95. Je kunt dus in het eerste jaar heel veel besparen op internet en tv. Daarnaast ontvang je ook nog eens een jaar lang gratis 2 SmartWifi pods.

Kies je voor een internet only abonnement? Dan betaal je de eerste 6 maanden €29,95 per maand, maar kies je voor een internet & tv abonnement of voor een alles-in-1 abonnement? Ook dan betaal je de eerste 6 maanden maar €29,95 per maand.

Wat zijn SmartWifi pods?

Door middel van de SmartWifi pods ontvang je overal in huis perfecte wifi. Dit zijn namelijk slimme wifi-versterkers. Deze werken slim samen met je SmartWifi modem in een mesh wifi-systeem. Wanneer je nu een abonnement afsluit ontvang je de eerste 12 maanden 2 SmartWifi pods gratis. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar.

Bij Ziggo ontvang je sowieso al slimme wifi. Ze hebben namelijk een SmartWifi modem gemaakt, wat het basisstation vormt voor het mesh-wifi-systeem. Deze SmartWifi zorgt voor:

  • De beste frequentie: Het modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi signaal.
  • Verdeling naar gebruik: Het modem verdeelt de wifi slim onder apparaten waardoor elk apparaat de snelheid krijgt die het nodig heeft.
  • Het snelste wifi-punt: Het modem kiest automatisch het beste wifi-punt voor de beste verbinding.

De SmartWifi pods zijn slimme wifi-versterkers die samenwerken met je modem in een mesh-wifi-systeem.

Het installeren van de pods is heel makkelijk. Wanneer je de pods zonder kabel aansluit plaats je ze op een plek in huis waar je nog voldoende wifi-bereik hebt. Je plaatst de pods zo veel mogelijk in het midden van het huis, bij het trapgat en slaat geen verdiepingen over. Je hoeft de pods alleen in het stopcontact te steken. Sluit je de pods met een kabel aan? Dan kun je de pods wel op een plek plaatsen waar je geen of beperkte wifi hebt. Je sluit de kabel op het modem en op de pod aan. Zo staan ze me elkaar in verbinding.  

Hoe sluit ik een abonnent af bij Ziggo?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Na het doen van deze check kun je abonnementen vergelijken en kies je voor het abonnement dat het beste bij jou past. Ziggo biedt een gratis overstapservice aan. Dit houdt in dat je niet je zelf je abonnement bij je huidige provider op hoeft te zeggen. Ziggo zet je huidige abonnement naadloos om naar je nieuwe abonnement. Je ontvangt de spullen van Ziggo en kunt op de gewenste datum gebruik maken van het internet. Het installeren is heel eenvoudig, lukt het toch niet dan kan er een monteur bij je langs komen.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainmentdienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,7 miljoen diensten aan haar klanten met bijna 4 miljoen televisie abonnees en ruim 3 miljoen internet abonnees.

Anders dan bij andere internetproviders ontvang je bij Ziggo internet via de kabel. Ziggo biedt verschillende abonnementen aan, met downloadsnelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je kunt ook tv kijken. In het basispakket ontvang je maar liefst minimaal 75 zenders. Ook kijk je bij Ziggo exclusief naar HBO en heeft Ziggo haar eigen streamingdienst ‘Ziggo movies & series’. Bellen is ook mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking