• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!

Netflix en Videoland kijken zonder Smart TV? Zo werkt het!

Donderdag 09 januari 2020 1 minuut en 21 seconden leestijd
Laatste update: Vrijdag 15 mei 2020

Netflix en Videoland kijken zonder Smart TV? Zo werkt het!

Heb je geen Smart TV maar wil je toch graag eens je favoriete serie op groot scherm kijken? Het is mogelijk en wij vertellen je graag hoe je dit precies kan doen.

Bij een Smart TV staan er apps op je televisie. Apps zoals Netflix en Videoland waardoor je binnen een druk op de knop films en series kan kijken. De vraag is nu natuurlijk: hoe bekijk je deze apps dan toch op de televisie wanneer je geen Smart TV hebt?

Streamen via je smartphone of laptop

Wanneer je een app zoals Netflix of Videoland op je smartphone geïnstalleerd hebt, kan je het beeld van je smartphone streamen naar de televisie. Dit kan alleen wanneer je een Apple TV hebt of een Chromecast.

Via je internetprovider

Slecht een aantal internetproviders bieden een app zoals Netflix beschikbaar in het TV-menu. Je kan dan dus toch je favoriete serie kijken zonder dat je hier een Smart TV voor nodig hebt. De volgende providers bieden dit aan:

HDMI-kabel

Het is misschien niet de meest handige manier maar zeker wel een van de makkelijkste. Ga via je laptop naar de site die jij graag op de tv wilt zien. Sluit je laptop, via een HDMI-kabel, aan je televisie. Doe je laptop bijna helemaal dicht en je kan via groot scherm genieten van je film of serie.

Via je XBOX of Playstation

Je kan gemakkelijk via je XBOX of Playstation een app downloaden en deze bekijken. Je logt hierbij in met je gegevens en je kijkt direct naar je favoriete programma’s.