100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport Extra 2

Ziggo Sport Extra 2 is een betaalkanaal dat onderdeel is van Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal is een groep van premium televisiezenders die eigendom zijn van de provider Ziggo. Met Ziggo Sport Totaal biedt Ziggo een compleet sportpakket voor de echte sportliefhebber. Via zes premium sportzenders worden alle grote sportwedstrijden en -toernooien uitgezonden, evenals programma’s met hoogtepunten en selecties van het beste uit de sportwereld. Ziggo Sport Totaal bestaat uit drie themazenders, één zender die een selectie van sportmomenten en -wedstrijden uitzendt en de twee zenders Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2.

Deze twee zenders laten samenvattingen zien van grote toernooien en bieden extra ruimte wanneer er meerdere wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld. Op Ziggo Sport Extra 2 kun je dan ook live wedstrijden verwachten die niet op één van de andere premium kanalen van Ziggo worden vertoond. Denk bijvoorbeeld aan Champions League voetbal, Moto GP, NBA Basketbal of de grote tennistoernooien.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Extra 2

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Extra 2 optioneel beschikbaar. Ziggo Sport Extra 2 is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij DELTA met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Ziggo Sport Extra 2 via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Extra 2 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport