100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

1e ESPN kanaal voor alle Ziggo abonnees gratis

Woensdag 12 Januari 2022 3 minuten en 6 seconden leestijd

1e ESPN kanaal voor alle Ziggo abonnees gratis

Ziggo gaat het eerste ESPN kanaal als vast onderdeel in het basis tv-pakket aanbieden. Vanaf vandaag kunnen Ziggo klanten wekelijks een aantal live-wedstrijden zien uit diverse voetbalcompetities. Je kijkt naar topwedstrijden zoals Ajax, Feyenoord en PSV. De competities die je kunt volgen zijn onder andere de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie Vrouwen, TOTO KNVB Beker en de Uefa Eruopa League. Naast voetbal kun je op dit kanaal ook genieten van andere sporten, zoals Hockey, basketbal en honkbal.

Hoe kijk je naar ESPN bij Ziggo?

Ben je klant bij Ziggo en wil je dit kanaal gratis bekijken? Je hoeft zelf niets te doen. Ziggo activeert het kanaal vanaf vandaag automatisch. Je kijkt naar ESPN op kanaal 421. Ook kun je genieten van dit kanaal via de Ziggo GO app. De prijs van jouw abonnement zal ook niet veranderen nu je gratis toegang hebt tot het eerste ESPN Kanaal. Ziggo biedt klanten graag hun favoriete content, waarbij de beste kijkervaring en het gemak van de klant voorop staat. Ziggo blijft deze ervaring dan ook continu verbeteren.

Naast alle voetbalwedstrijden kun je ook genieten van Amerikaanse sportcompetities, zoals NBA, MLB en MLS en volg je het laatste sportnieuws in praatprogramma’s. Met ESPN kijk je naar een selectie van wedstrijden en programma’s. Wil jij graag kijken naar alle wedstrijden en programma’s? Dan kun je het ESPN Compleet pakket aanschaffen. Zo zie je het complete aanbod van ESPN op 4 zenders. Je kijkt naar elke speelronde van alle Eredivisiewedstrijden en van de TOTO KNVB Beker. Daarnaast kijk je naar extra live wedstrijden en heb je overal toegang tot gratis ESPN met ESPN Watch.

Sommige Eredivisiewedstrijden zijn geprogrammeerd op ESPN2, ESPN3 of ESPN4 en heel soms alleen op ESPN Watch. Hierdoor kun jij met je standaard tv abonnement niet naar alle wedstrijden kijken. Wanneer je echt geen wedstrijd wilt missen van je favoriete club kun je het ESPN Compleet pakket aanschaffen. Deze is ook maandelijks opzegbaar. Wil je per wedstrijd bepalen of jij die interessant genoeg vindt om te kijken? Dan kun je een ESPN dagpas aanschaffen.

Nog meer sport bij Ziggo

Ziggo staat ook bekend om haar eigen sportkanalen. In dit sportaanbod brengt Ziggo ook een aantal wijzigingen aan. ‘Ziggo Sport Golf’ blijft de toernooien uitzenden van de DP World Tour, European Tour, de Majors, World Golf Championships, de LPGA Tour en de Ryder Cup. Vanaf dit jaar zullen er wel minder toernooien van de Amerikaanse PGA Tour uitgezonden worden. Daarnaast gaat ‘Ziggo Sport Golf’ wel meer aandacht geven aan het vrouwengolf.

Ook bij tennis gaat Ziggo Sport meer aandacht geven aan de vrouwen in de sport. Vanaf dit jaar zal Ziggo Sport namelijk toernooien uitzenden van het damestennis van de WTA Tour, op het speciale ‘Ziggo Sport Tennis’ kanaal.

Komende drie seizoenen zullen de races uit de Moto GP te zien zijn bij Ziggo Sport. De uitzendrechten lagen tot op heden bij Eurosport.

Wil jij ook genieten van het sportaanbod van Ziggo? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

 

Ziggo Forum wordt Provider Forum

Naast de ontwikkelingen in het aanbod van Ziggo, heeft Ziggo ook ontwikkelingen gemaakt met haar Ziggo forum. Het Ziggo Gebruikersforum gaat vanaf nu verder onder de naam ‘Provider Forum’. Dit is een onafhankelijk Forum dat zich niet meer alleen richt op Ziggo maar ook op andere internetproviders. De focus van dit forum is altijd Ziggo geweest, maar mede door de komst van het Ziggo Community is er steeds meer groei in dit onafhankelijke forum. Daarom gaat dut forum zich uitbreiden.

Naast de bredere focus is er ook een nieuwe layout gekomen. Er is een forum voor onder andere gebruikers van Ziggo, KPN, T-Mobile en andere providers. Daarnaast is er ook een forum voor streamingdiensten zoals Netflix en Videoland.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking