100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

5 gratis nieuwe zenders bij Ziggo!

Woensdag 29 Juni 2022 4 minuten en 16 seconden leestijd

5 gratis nieuwe zenders bij Ziggo!

Heb jij een internet en tv pakket bij Ziggo? Dan hebben wij goed nieuws. Ziggo heeft namelijk vanaf morgen 30 juni 5 nieuwe topzenders! Met deze zenders valt er weer een hoop te beleven op tv met Ziggo. Maar welke zenders zijn dit?

Vanaf donderdag 30 juni kijk je bij Ziggo naar 5 nieuwe zenders, dit zijn njam!, FilmBox, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe! Je kunt dus kijken naar heerlijke gerechten, spannende films, leuke kinderprogramma’s en prachtige natuurdocumentaires. Wij zullen al deze leuke nieuwe zenders toelichten, zodat jij weet wat je precies kunt gaan kijken. Je kunt deze gratis zenders zowel live op tv bekijken, als met Ziggo Movies en Series.

Ben je benieuwd of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Dit kun je checken door middel van onze gratis postcodecheck.

njam!

Njam! is een heerlijke tv zender van de lage landen. Op deze zender kijk je namelijk naar allemaal programma’s omtrent eten en koken. Deze zender is voor iedereen die van lekker eten en koken houdt. Je kijkt naar njam! op kanaal 80. Een aantal kijktips zijn:

  • Bal National: Hier zie je de lovestory tussen de Belg en zijn gehaktbal. Van gehaktballen vullen tot pimpen, je ziet het allemaal.
  • Karola’s kitchen – gewoon gezond & goed: Karola is een voedingswetenschapper die precies weet hoe het moet. Goed eten draagt bij tot een energiek lichaam en een blij hoofd, en dit weet Karola maar al te goed!
  • Ottolenghi’s Meditteranean Feast: Ben jij een echte foodie? Dan is dit programma echt iets voor jou. Deze Israëlische/Britse chef kan koken als de beste, hier kan iedereen nog wat van leren!

FilmBox

FilmBox is het 24/7 film kanaal van Nederland. Deze zender kun je vanaf 30 juni kijken in het basispakket op kanaal 100. Je kijkt naar geweldige films en series zonder reclameonderbrekingen. De zender heeft een breed aanbod met onder andere blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers. Wij zetten een aantal kijktips voor jou op een rij:

  • Madre: In dit psychologische drama werkt Elena in een strandtent aan de Franse kust. Ze ontmoet hier een tiener die wel heel erg lijkt op haar verdwenen zoon.
  • Looks that Kill: Max wil een einde aan zijn leven maken. Hij moet met een gezwachteld gezicht door het leven moet omdat er anders mensen dood gaan. Zijn ontmoeting met Alex veranderd deze situatie, zij gaat hem namelijk helpen om van zijn aandoening af te komen.  
  • Bugsy: In deze misdaaddrama uit 1991 zie je de gangster Bugsy die een groot Casinohotel wil neerzetten in Las Vegas. De film is gebaseerd op het leven van de beruchte gangster Benjamin Siegel.

ducktv

Ducktv is een zender met een programmering speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud. Jouw kind kan kijken naar korte afleveringen die voor plezier en ontspanning zorgen. Zo kun je als ouder zijnde spelenderwijs tijd met je kind doorbrengen. Je kijkt vanaf 30 juni naar ducktv op kanaal 311 en de volgende programma’s zijn een must see voor je kind!:

  • Lola and the Numbers: Lola is een speels klein meisje die altijd in beweging is. Ze staat altijd klaar om met haar nummervrienden van 1 tot 10 te tellen, laten we meetellen!
  • Cucu, I’ m Here!: Twee schattige denkbeeldige vrienden spelen Cucus, verstoppertje. Hun leven zit vol plezier.
  • Henry’s Stories: Henry vertelt verhalen aan kinderen, die kinderen zelf ook elke dag meemaken.

Curiosity Channel

Dit kanaal wordt iets later toegevoegd dan 30 juni vanwege technische uitdagingen bij de zender. Je kijkt op deze zender naar echte verhalen over echte mensen. Dit zijn verhalen van over de hele wereld. Je kijkt onder andere naar programma’s over wetenschap, bekroonde documentaires en films gebaseerd op ware gebeurtenissen. Je kunt Curiosity Channel bij Ziggo zien op kanaal 201. Wij hebben een aantal kijktips voor jou!:

  • Engineering the future: Er is over de hele wereld een technische revolutie gaande. Hoe mooi is het dat mensen samen strijden voor een groenere en schonere wereld?
  • NYC Revealed: New York is de grootste stad van Amerika, maar onder de grond speelt zich ook veel af. In deze documentaire krijg je een inkijkje in het netwerk van infrastructuren.
  • Doug tot he Rescue: Je kijkt naar de Dronepiloot Doug Thronuses. Hij redt in Australië huisdieren en wilde dieren uit benauwde situaties.

Playboy Europe

Je kunt vanaf 30 juni bij Ziggo gratis kijken naar Playboy Europe op kanaal 799. Dit is een verleidelijk lifestyle- en entertainment kanaal voor volwassen, waarbij je kijkt naar een erotische knipoog gemist met stijl en aantrekkingskracht.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een internet en tv provider die als een van de weinige providers in Nederland internet via de kabel levert. Je kunt abonnementen afsluiten met een internetsnelheid van 40 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. Ook heb je de keuze uit het soort abonnement, namelijk alleen internet, internet & tv, internet & bellen of alles-in-1. Je ontvangt bovenstaande tv zenders alleen gratis als je ook een abonnement met tv afgesloten hebt. In het basis tv pakket van Ziggo ontvang je al meer dan 80 televisiezenders waarvan 36 in HD kwaliteit.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking