100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

€50,- cashback bij Ziggo EN een gratis Wake-up light!

Woensdag 1 Juni 2022 3 minuten en 24 seconden leestijd

€50,- cashback bij Ziggo EN een gratis Wake-up light!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internet provider? In juni heeft Ziggo een hele leuke aanbieding voor jou. Als je in juni overstapt via ProviderCheck naar Ziggo ontvang je namelijk maar liefst €50,- cashback en een gratis wake-up light t.w.v. €30,-! Dit wil jij toch ook?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe internet provider is Ziggo in de maand juni een mooie keus voor jou. Ziggo heeft namelijk exclusief met ProviderCheck een cashback actie. Stap je via ProviderCheck over? Dan ontvang je €50,- cashback en een wake-up light. Voor het Wake-up Light geldt, OP = OP, dus wees er snel bij!

Naast de cashback en het Wake-Up light, die je via ProviderCheck krijgt, krijg je bij Ziggo als nieuwe klant nog meer voordeel. Je hebt namelijk de keuze tussen 6 maanden 50% korting op je abonnement of 12 maanden gratis Netflix en Videoland (ook als je ze al hebt). Daarbij kun je van 1 juni tot en met 12 juli ook gratis genieten van het Ziggo Sport Tennis kanaal. Je kijkt hier onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, Wimbledon, de Billie Jean Cup en het ABN AMRO WTT. Vanaf 5 juli is het Nederlandse toptoernooi Libéma Open en vanaf 26 juni kijk je naar Wimbledon. Je kijkt bij Ziggo naar Ziggo Sport Tennis op kanaal 406.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck en sluit zo snel mogelijk een abonnement af bij Ziggo om een Wake-up Light in ontvangst te nemen (Let op: Vergeet geen cashback aanvraag te doen anders ontvang je het wake-up light niet. Wij slaan namelijk zonder cashback aanvraag geen gegevens op).

Wat is een Wake-up Light?

Een Wake-up Light is een wekker die jou op een natuurlijke manier uit je slaap haalt. Dit gebeurd niet met een abrupt wekker geluid, maar door middel van licht en hele zachte natuurgeluiden. 30 minuten voordat jij je wekker zet begint het licht heel langzaam aan te gaan. Hiermee wordt een natuurlijke zonsopgang nagebootst. Op het moment dat je wekker afgaat staat het licht op zijn felst. Ook beginnen de natuurgeluiden dan. Deze beginnen heel zachtjes en worden steeds harder.

Deze wekker zorgt er dus voor dat je niet abrupt uit je slaap wordt gehaald. Je wordt op een natuurlijke manier wakker waardoor je lichaam zich goed kan voorbereiden op de dag. Je dag begint een stuk rustiger waardoor je je op de dag ook fitter voelt.

Heb jij juist moeite met in slaap vallen? Dan kun jij het wake-up light ook gebruiken. Dit Wake-up light heeft namelijk een stand om jou makkelijker in slaap te laten allen. De lamp begint met een heldergeel licht dat steeds zwakker wordt. Hiermee wordt een zonsondergang gecreëerd.

Hoe ontvang ik de cashback en het Wake-up light?

Doordat wij een vergelijkingssite zijn en geen gegevens opslaan, kun je het wake-up light alleen ontvangen als je een cashback aanvraag doet. Als jij via ProviderCheck het Ziggo abonnement hebt gevonden dat je af wilt sluiten, wordt je doorgestuurd naar de website van Ziggo. Hier sluit je het abonnement af. Nadat je dit hebt gedaan keer je weer terug naar de site van ProviderCheck en vul je ons cashback formulier in.

Nadat wij jouw cashback aanvraag hebben ontvangen gaan wij voor jou aan het werk. Wij controleren de aanvraag en als deze klopt maken wij de cashback naar jouw rekening over. Ook zullen wij jou het Wake-up Light toesturen. Binnen enkele weken nadat jij jouw cashback aanvraag hebt gedaan kun jij de wekker verwachten.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende dienstverlener van communicatie en entertainment voor zowel consumenten als bedrijven in Nederland. Ziggo heeft onder andere WifiSpots, de Horizon Box, Ziggo Sport en Ziggo Movies en series op de markt gebracht.

Je ontvang bij Ziggo internet over de kabel, dit is anders dan bij de meeste internet providers. Je kunt internet pakketten kiezen met snelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Wanneer je voor tv kiest kun je in het basispakket genieten van meer dan 80 tv zenders.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking