100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC is vanaf nu Ziggo

Maandag 13 april 2015 0 minuten en 46 seconden leestijd

UPC is vanaf nu Ziggo

ProviderCheck heeft het al eerder gemeld maar vanaf vandaag (13 april 2015) is de fusie tussen UPC en Ziggo afgerond. De naam UPC zal in Nederland verdwijnen en voortaan Ziggo heten.

Vorig jaar heeft het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, Ziggo overgenomen. Sindsdien is er hard gewerkt aan deze fusie. Het Amerikaanse bedrijf heeft er voor gekozen om de naam UPC te laten verdwijnen en te kiezen voor Ziggo. De reden hiervoor is dat in Nederland de naam UPC nog vaak geassocieerd werd met de vele klachten uit het verleden.

De abonnementen zullen ook gaan veranderen. Sommige klanten hebben hier hinder van ondervonden en moesten zelf hun (TV) instellingen wijzigen. Met name op het digitale TV vlak zijn er dingen veranderd. Zo zullen de Ziggo klanten overgaan op het digitale TV platform van UPC. Ziggo heeft aangegeven de klanten die hinder ondervinden zo goed mogelijk te helpen.

Iedere klant behoudt wel zijn/haar abonnement echter de tarieven kunnen hier wel van wijzigen. Klanten krijgen ook de optie om over te stappen op de nieuwe pakketten van Ziggo, dus ook op de Horizon-box die vanuit UPC komt.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.