100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo komt met gratis sportzender

Maandag 02 november 2015 0 minuten en 40 seconden leestijd

Ziggo komt met gratis sportzender

Ziggo komt per 12 november met een nieuwe, gratis sportzender; deze is alleen te bekijken door Ziggo klanten met digitale ontvangst. Eerder werd al bekend dat Ziggo bezig was met een sportzender maar vandaag zijn de details hierover uitgekomen.

De nieuwe zender zal Ziggo Sport gaan heten en de grote sportevenementen in het binnen- en buitenland gaan uitzenden. Onder andere WK- en EK kwalificatiewedstrijden, NBA-Basketbal en Fomule 1. Bovendien zullen er sport gerelateerde films en documentaires op worden uitgezonden en is er wekelijks een talkshow met Jack van Gelder als presentator te zien; Peptalk. 

De nieuwe sportzender kon ontstaan dankzij de fusie tussen Ziggo en UPC. Ziggo had al het betaalde zenderpakket Ziggo Sport Totaal, voorheen Sport1. Hieronder vallen Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing. De keuze aan sportzenders wordt per 12 november voor alle Ziggo klanten uitgebreid met de gratis sportzender Ziggo Sport op kanaal 14 waar voor alle sportliefhebbers wel iets te zien is.

Bent u nog geen Ziggo klant? Doe nu snel de postcodecheck!

 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.