• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Met Ziggo in december nog meer RTL

Donderdag 29 november 2018 1 minuut en 16 seconden leestijd

Met Ziggo in december nog meer RTL

Digitaal kijkende Ziggo -klanten opgelet! December is de maand van gezelligheid, de dagen worden korter en buiten is het koud. Wat is er dan heerlijker om onder een dekentje op de bank te kruipen. Ziggo en RTL willen jou nog meer laten genieten van je bankmoment en daarom zorgen zij ervoor dat jij in december naar alle RTL-zenders kunt kijken. Dus niet alleen naar de standaard zenders die je al ontvangt, maar ook naar RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids.

Wanneer je digitaal televisiekijkt via Ziggo ontvang je in het standaard televisie abonnement al de vijf belangrijkste RTL-kanalen, namelijk RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 en RTLZ. De themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids kun je normaal gesproken alleen bekijken als je hebt gekozen voor het extra zender-pakket Ziggo Movies & Series XL. Maar in december kunnen dus alle Ziggo-klanten genieten van de extra themakanalen.

Muziek

December is ook de maand van de muzieklijsten. Traditiegetrouw biedt Ziggo jou weer de tv-uitzendingen van de Radio 2 Top 2000 aan. Deze wordt van 25 t/m 31 december op NPO 1 Extra uitgezonden.

Daarnaast kun je van 20 december tot 3 januari kijken naar de muziekzender 192TV. Op 192TV zie en hoor je niet alleen de grootste hits uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90, maar ook de zogenaamde ‘vergeten hits’. Op eerste en tweede Kerstdag zendt 192TV de Top 192 van alle tijden uit tussen 12:00 en 18:00 uur en kun je op 31 december kijken en luisteren naar de Tipparade Top 100 met platen die in de periode van 1967 tot en met 1974 niet in de Top 40 terecht zijn gekomen.

Niet alleen Ziggo-klanten kunnen kijken naar 192TV. Ook KPN biedt deze zender in december aan. Delta klanten kunnen zelfs heel december genieten van nostalgische klanken, bij deze provider is 192TV namelijk de zender van de maand.

Wil jij in december gebruik maken van de extra RTL-themazenders en naar de grootste hits kijken en luisteren? Ontdek dan nu of Ziggo leverbaar op jouw adres met onze postcodecheck. Het kost je maar een minuutje en is helemaal gratis.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.