100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu alle Game of Thrones afleveringen bij Ziggo

Woensdag 22 mei 2019 1 minuut en 33 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Nu alle Game of Thrones afleveringen bij Ziggo

Maandag 20 mei was het zover. Na acht seizoenen werd de laatste aflevering van Game of Thrones uitgezonden. Het seizoen dat alle records verbrak had voor de ene kijker een bevredigend einde, voor de ander voelde het laatste seizoen veel te gehaast.

Game of Thrones is een HBO serie. Dit Amerikaanse bedrijf kiest er in veel landen voor om met één distributeur afspraken te maken over de uitzendrechten. Toen HBO in Nederland besloot te stoppen als betaalzender zijn zij een exclusieve overeenkomst met Ziggo aangegaan. Dat betekent dat alleen Ziggo-klanten ‘legaal’ naar Game of Thrones hebben kunnen kijken. Andere aanbieders als KPN en T-Mobile kunnen door deze afspraak HBO niet als extra zender-pakket aanbieden.

Meer Game of Thrones

Misschien heb je nog nooit een aflevering van Game of Thrones gezien. Of wil je alles nog een keer bekijken? Als Ziggo-klant zit je dan goed. Je kunt nu namelijk alle acht seizoenen achter elkaar bekijken.

Ga er maar voor zitten, dit worden een paar weekenden flink bingewatchen. Je hebt daarvoor wel het Ziggo Movies & Series abonnement nodig waarmee je via de Ziggo Mediabox of Ziggo GO-app naar HBO kunt kijken.

En als toetje op de taart kun je vanaf 27 mei kijken naar de documentaire Game of Thrones: The last watch. In deze documentaire krijg je een kijkje achter de schermen van de opnames van het laatste Game of Thrones seizoen.

Wil jij Game of Thrones ook zien?

Ben jij benieuwd wat er allemaal is gebeurd in die acht Game of Thrones seizoenen? Kies dan nu voor internet en tv van Ziggo en bekijk alle afleveringen.

Met onze postcode check ontdek je binnen een minuut of Ziggo leverbaar is op jouw adres. En wist je dat overstappen naar Ziggo nu wel heel interessant is. Tot eind mei ontvang je namelijk €50,00 extra korting. Wacht dus niet te lang.

Heb je alle Game of Thrones afleveringen gezien? Dan zijn er nog veel meer HBO films en series het bekijken waard. Er wordt veel gesproken over de nieuwe serie Chernobyl die door kijkers nu al hoger beoordeeld wordt dan Game of Thrones.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.