100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Kijk met Ziggo Go tv in de hele EU

Donderdag 18 juli 2019 2 minuten en 18 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Kijk met Ziggo Go tv in de hele EU

De zomervakantie staat voor de deur. Heb jij al vakantieplannen? Wanneer je binnen de EU blijft hoef je deze zomer in ieder geval niets te missen van je favoriete series en films. Die kun je gewoon blijven bekijken met de Ziggo Go app.

Geoblocking in de EU verboden

In april 2018 was het officieel, Geoblocking werd toen verboden in de hele EU. Voor die tijd zorgde Geoblocking voor een blokkade waardoor je online abonnementsdiensten niet buiten Nederland kon bekijken. Nu kan dat wel. Het gaat daarbij om tijdelijk gebruik van online tv-diensten die horen bij het in eigen land afgesloten abonnement. Dankzij dit verbod kun je nu ook tijdens je vakantie binnen de EU, gebruik maken van je Ziggo Go app, maar ook van streamingdiensten als Netflix en Videoland.

Wil je meer weten over het verbod op Geoblocking? We schreven daar vorig jaar het blog Deze zomer formule 1 kijken op de camping? over.

Je hoeft je met Ziggo Go ook onderweg niet te vervelen

Heerlijk dat vooruitzicht op je vakantie en de reis naar je bestemming hoort er natuurlijk ook gewoon bij. Je hoeft je nu tijdens die autorit of vliegreis niet te vervelen. Heb jij een Ziggo Movies & Series pakket? Dan kun je thuis alvast die serie downloaden die je al maanden wilt bekijken of je favoriete films. Met de Ziggo Go app kijk je ze onderweg, of gewoon op je bestemming, op elk scherm.

Live tv kijken met de Ziggo Go app

Kijk je liever live naar je favoriete programma’s? Geen probleem, ook dat kan met Ziggo Go gewoon op je vakantieadres binnen de EU. Je hebt daar wel Wifi of 4G internet voor nodig.

Een snelle internetverbinding op je vakantieadres is dan wel fijn. In ons kennisbankbericht Dit jaar wel snel internet op de camping lees je onze tips voor snel internet op je vakantiebestemming.

Een baantje zwemmen, eindelijk dat boek lezen of even kletsen met de buren op de camping. Voor je het weet mis je jouw favoriete programma. Ook daar heeft Ziggo aan gedacht. Je kunt daarom een herinnering instellen waarna je vanuit de Ziggo Go app een melding krijgt.

Toch iets gemist?

Kun je niet stoppen met lezen of zwem je nog een extra baantje? Geen probleem! Net als thuis kun je ook op vakantie programma’s terugkijken wanneer jij dat wilt. Dankzij Replay TV kijk je via de Ziggo Go app programma’s terug op je laptop, tablet of smartphone.

Best handig die Ziggo Go app. Wil jij daar deze zomer ook gebruik van maken? Check dan snel of Ziggo leverbaar is op jouw adres met onze postcodecheck.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Geen Ziggo?

Ben jij tevreden met je huidige internet provider of is Ziggo niet leverbaar op jouw adres? Ook dan hoef je deze zomer niets te missen. De meeste internet providers hebben namelijk een vergelijkbare app voor hun klanten. Zo Kunnen klanten van KPN gebruik maken de iTV app en klanten van T-Mobile van de TV Anywhere app.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.