100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Breng het feestje naar jouw woonkamer met Ziggo TV

Donderdag 20 Augustus 2020 2 minuten en 36 seconden leestijd

Breng het feestje naar jouw woonkamer met Ziggo TV

Een festival- of concertbezoek zit er dit jaar helaas niet in. Maar je kan er natuurlijk wel een feestje van maken bij jou thuis. Ziggo heeft daarom iets leuks. Je kijkt bij Ziggo naar de leukste muziekregistraties en live-events op hun eigen kanaal: Ziggo TV (kanaal 13). In dit bericht vertellen wij je alles over dit feestje op jouw televisie.

Housefanatics

Iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:30 staat in het teken van housemuziek. Een club-avondje bij jou thuis in de woonkamer. Housefanatics wordt gepresenteerd door DJ/MC-duo bestaand uit Maron Hill & Micky Hurts. De twee draaien al een lange tijd mee in de housewereld en delen hun passie voor housemuziek met de kijker door het nieuwe wekelijkse programma.

Iedere week komen er twee DJ’s/producers op bezoek die alles over zichzelf vertellen. Ook geven ze je tips over de beste muziek en draaien ze een leuke set. Micky en Maron sluiten elke week af met een eigen set en bij elkaar heb je 2,5 uur kijkplezier. Met housfanatics heb je elke donderdagavond een feestje bij jou thuis!

Line-up voor donderdag 13 augustus is als volgt: DJ Jean, DiVine en Housefanatics.

We own the night TV

Elke zaterdagavond verandert Ziggo je woonkamer in een club met We own the night TV. Van 20:00 tot 1:00 gaat het helemaal los in jouw woonkamer. De dj’s zorgen ervoor dat het voelt alsof je je op je favoriete event bevindt. We own the night TV met bekende (internationale) dj’s is live te zien bij Ziggo op TV kanaal 13. Pak een drankje en zet de tv aan. Een leuk feest bij jou gegarandeerd.

Hieronder zie je de line-up voor aanstaande zaterdag 15 augustus 2020

Tijd

Wie

20:00 uur

Amber Broos

21:15 uur

Jay Hardaway

22:30 uur

Le Shuuk

23:45 uur

ToneShifterz

Amber Broos

Nog niet zo lang betrad Amber Broos de scene maar ze heeft zichzelf al aardig bewezen. Haar debuut 1 AM op 94Records heeft ze laten zien wat ze in huis heeft. Dit jaar wil ze zich meer focussen op haar eigen muziek. Amber Broos draait een unieke mix van house, club, techno en dance. Met haar muziek is een feest gegarandeerd een succes.

Jay Hardway

Jay Hardway is al langer een bekende dj. Al op zijn 21ste werkte hij samen met de toen nog onbekende Martin Garrix op het nummer Registration Code. Daarna bracht hij de track Wizard uit, dat werd een wereldwijde hit. Ook die jaren daarna zat hij niet stil. Hij bracht toen hitsingles uit zoals EDM Bubble, Golden Pineapple en Somnia. Kortom, Jay wil je niet missen en is zeker de moeite waard!

Le Shuuk

Ook een optreden van Le Shuuk wil je zeker niet missen. Het begon allemaal als een grapje maar inmiddels speelt hij over de hele wereld en heeft hij tracks gemaakt die generaties lang blijven scoren. Je kan Le Shuuk kennen van bijvoorbeeld Sandman, You & Me en Something Like That. Hits die bij een goed feestje zeker niet mogen ontbreken.

Toneshifterz

Toneshifters is de Ambassadeur van de Australische hard dance. Als zwaargewicht onder de muziekproducers bewijst hij zich telkens opnieuw. Hij heeft hits zoals You & Me en Define Yourself. Toneshifterz is klaar om nog meer hits te droppen de komende jaren.

Wil jij ook een feestje in jouw woonkamer en alle andere voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck. Wanneer je de postcodecheck doet, zie je snel wat de mogelijkheden zijn op jouw adres en kun je internet thuis vergelijken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking