100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Eindelijk weer live voetbal kijken bij Ziggo Sport

Dinsdag 02 juni 2020 1 minuut en 26 seconden leestijd

Eindelijk weer live voetbal kijken bij Ziggo Sport

Door alle corona-maatregelen is er al een langere tijd geen live voetbal, maar gelukkig is er goed nieuws voor alle voetballiefhebbers. Er kan vanaf 17 juni weer worden gekeken naar Engelse Premier League voetbal bij Ziggo Sport.

Premier League

In maart stopte, net als alle andere Europese voetbalcompetities, vanwege de coronacrisis het voetbal. De Engelse Premier League is de tweede voetbalcompetitie die aan heeft gegeven van het voetbalseizoen te hervatten. Eerder maakte de Duitse Bundesliga al bekend het voetbal te hervatten. De eerste wedstrijden beginnen op 17 juni 2020. Het gaat om de wedstrijden: Aston Villa – Sheffield United en Manchester City – Arsenal. Het daaropvolgende weekend is er weer een volledige speelronde.

Ziggo Sport

De Nederlandse uitzendrechten van de Premier League zijn in handen van Ziggo. Ben je klant van Ziggo? Dan kan je zonder extra kosten de belangrijkste wedstrijden met ieder gekocht abonnement via digitaal basiskanaal Ziggo Sport volgen. Bij alle andere providers zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile, kan je een aanvullend premium tv-abonnement Ziggo Sport Totaal aanschaffen.

Cashback Ziggo

Deze maand heeft Providercheck ook nog eens hele leuke actie. Je ontvangt deze hele maand 50 euro cashback op alle pakketten van Ziggo. Of je nu kiest voor alleen internet, internet en tv, internet en bellen of alles-in-1.

Hoe werkt de cashback actie?

In een paar eenvoudige stappen kan jij al besparen en profiteren van alle voordelen van Ziggo.

  • Sluit online je internet (&TV en/of bellen) pakket af
  • Na het afsluiten ontvang je van Ziggo een emailbevestiging met je bestelling
  • Vul het cashback formulier in
  • Upload je bevestiging met hierop de datum en het gekozen pakket van Ziggo
  • Binnen 3 weken na oplevering van je abonnement ontvang je van Providercheck het bedrag van de cashback op je rekening

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.