100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Goed nieuws voor Ziggo-klanten met de Mediabox XL

Donderdag 3 Oktober 2019
Laatste update: Maandag 25 Mei 2020 1 minuut en 45 seconden leestijd

Goed nieuws voor Ziggo-klanten met de Mediabox XL

In juni introduceerde Ziggo de Mediabox Next. Op dit moment heeft Ziggo meer dan 300.000 exemplaren van de Mediabox Next aan klanten in bruikleen. Door de grote vraag naar de Mediabox Next, ondervindt Ziggo problemen met de uitlevering van de box. Ziggo heeft hier nu een oplossing voor.

Wat is de Mediabox Next?

De Mediabox Next is de eerste 4K Ultra HD-decoder van Ziggo. Met de Mediabox Next kan je zelf bepalen wat, waar en wanneer je kijkt. De Mediabox heeft meerdere cloudfuncties zoals opnemen in de cloud. De Mediabox beschikt ook over Voice Control. Met de Voice Control kan je met je stem eenvoudig opdrachten geven aan de mediabox.

Wie ontvangt de Mediabox Next?

Afgelopen tijd kreeg elke klant van Ziggo met een Complete en Max TV-pakket, de Mediabox Next. Ziggo heeft door de grote vraag naar de Mediabox Next nu besloten om de box alleen nog aan te bieden in combinatie met een pakket met TV Max en minimaal Internet Complete. Klanten die kiezen voor een abonnement met TV Complete ontvangen de Mediabox XL.

Wat is de Mediabox XL?

De Mediabox XL is een decoder van Ziggo. Je haalt het meeste uit je tv en kijkt in de mooiste HD-kwaliteit. Je kan zelf invullen hoe je graag tv kijkt. Zo kan je met de box: opnemen, terugspoelen, pauzeren, online kijken, heel veel zenders ontvangen en de beste films en series kijken. Dit kan via de box maar ook via de Ziggo GO app.

Update Mediabox XL

Door de grote vraag naar de Mediabox Next is er een schaarste ontstaan. Ziggo wil toch aan alle klanten dezelfde kijkbeleving bieden en heeft daarom een oplossing bedacht. Door de Mediabox XL te updaten kan Ziggo zijn klanten gelijkwaardige kijkervaringen en kijkbelevingen bieden. Met de update wil Ziggo de fysieke harde schijf uitschakelen. In plaats van de harde schijf krijgt de Mediabox XL daarmee cloudfuncties die gelijkstaan aan de Mediabox Next. Hierdoor wordt de Mediabox XL sneller maar ook energiezuiniger. Een voorbeeld hiervan is het opnemen in de could. Door de update kan Ziggo zijn klanten meer bieden en dat zonder van mediabox te moeten wisselen.

Wil jij ook een abonnement bij Ziggo met een decoder? Doe de Postcodecheck en zie wat Ziggo voor jou kan betekenen. De hele maand oktober ontvang je bij alle pakketten van Ziggo nog meer voordeel met de 50,- cashback.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking