100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Gratis Netflix en Videoland – ontdek hoe!

Woensdag 11 Mei 2022 3 minuten en 12 seconden leestijd

Gratis Netflix en Videoland – ontdek hoe!

Tegenwoordig zijn er steeds meer streamingdiensten en wordt het wel erg duur om overal een abonnement op te nemen. Gelukkig kun je nu een jaar lang gratis genieten van Videoland en Netflix. Je leest het goed, een jaar lang gratis! Ook als je al een abonnement hebt op een van deze diensten geldt deze actie. Maar hoe ontvang je gratis Netflix en Videoland?

Je kunt super makkelijk genieten van een jaar lang gratis Netflix en Videoland door over te stappen naar Ziggo. Ziggo trakteert namelijk op een jaar gratis Netflix en Videoland (t.w.v. €251,-), ook als jij al een account hebt. Als jouw internet en tv abonnement binnenkort verloopt dan is het raadzaam om even een kijkje te nemen bij Ziggo.

Ben je niet zo een film- en serie liefhebber? Dan is er voor jou vast een andere keuze waar je gelukkig van wordt. Wanneer je liever geen gratis Videoland en Netflix ontvangt kun je namelijk ook kiezen voor 6 maanden lang 50% korting, 2 smart wifi pods gratis in bruikleen of 12 maanden het zenderpakket Sport Compleet gratis.

Kies je wel voor 12 maanden lang gratis Videoland en Netflix dan ontvang je 3 weken na de installatie van je Ziggo pakket een email met de voucher codes erin. Wanneer je de codes hebt ingevuld bij de streamingdiensten ontvang je meteen gratis kijkplezier. Wanneer je al een actief abonnement hebt wordt deze 12 maanden gepauzeerd. Na deze 12 maanden wordt het abonnement automatisch weer hervat.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck!

Wat is Netflix?

Als je kiest voor een jaar gratis Netflix en Videoland, heeft Netflix een waarde van €143,88. Als jij een echte fan van series en films bent is Netflix het platform voor jou. Met deze streamingdienst kun je genieten van de Netflix Originals, maar ook van echte filmklassiekers. Je kunt onbeperkt genieten, waar en wanneer je maar wilt. Inmiddels heeft Netflix maar liefst al meer dan 200 miljoen abonnees en dit aantal blijft groeien.

Netflix biedt een gepersonaliseerde dienst in abonnementsvorm waardoor je toegang hebt tot series en films. Deze worden via het internet gestreamd naar jouw device. Je kunt je eigen profiel aanmaken zodat er bijgehouden wordt wat je aan het kijken bent. Daarnaast kun je allemaal films en series aan je kijklijst toevoegen zodat je deze later kunt bekijken.

Wat is Videoland?

Als je kiest voor een jaar gratis Netflix en Videoland, heeft Videoland een waarde van €107,88. Videoland is, net als Netflix, een Online videodienst. Videoland heeft een groot en gevarieerd aanbod in series en films. Omdat Videoland van RTL is kun je naast films en series ook alle programma’s van RTL bekijken zonder reclame.

Videoland biedt films, series en programma’s in elk genre zodat er voor iedereen iets te kijken is. Er zijn meer dan 2000 films en series te bekijken. Dit aanbod wordt wekelijks aangevuld. Videoland heeft ook haar eigen originals, die je nergens anders kunt bekijken.

Wat zijn Smart Wifi pods?

Als je geen films en series kijkt zijn de Smart Wifi pods misschien meer iets voor jou (t.w.v. €99,-). Met de Ziggo Smart Wifi pods heb je namelijk altijd en overal in huis perfecte wifi. Deze Wifi Pods zijn ideaal voor als je bijvoorbeeld heel veel thuis werkt en op elke plek internet wilt hebben of voor wanneer je een gamer bent die een hoge internetsnelheid nodig heeft. Je kunt de Pods heel makkelijk zelf installeren door middel van de Smart Wifi app.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Je ontvang bij Ziggo internet via de kabel, dit is anders dan bij de meeste internet providers. Je kunt meerdere internet abonnementen kiezen, met snelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Wanneer je ook voor tv kiest ontvang je standaard meer dan 80 tv zenders.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking