100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Gratis SmartWifi pods bij Ziggo!

Woensdag 25 Augustus 2021 3 minuten en 38 seconden leestijd

Gratis SmartWifi pods bij Ziggo!

Overal in huis de beste wifidekking zonder het trekken van kabels? Dan zijn de SmartWifi pods van Ziggo de perfecte oplossing. Door deze multiroom oplossing creëer je het perfecte thuisnetwerk. Ben je nog geen klant van Ziggo en sluit je nu een abonnement af dan krijg je niet alleen 3 maanden korting, maar ook twee SmartWifi Pods gratis in bruikleen! Heb je liever langer korting of een gratis zenderpakket? Dan kan dit ook.

Wanneer je nu een abonnement bij Ziggo afsluit ontvang je sowieso al 3 maanden korting op je internetabonnement. Daarnaast kun je kiezen uit extra korting. Hierbij kies je uit:

  • 2 SmartWifi pods gratis in bruikleen;
  • Een jaar lang gratis ESPN Compleet, Ziggo Sport totaal of Movies & Series XL;
  • 2 maanden extra korting.

Naast deze voordelen kun je met een Ziggo (tv-) abonnement ook gebruik maken van de Ziggo GO app! Met Ziggo GO kijk je tv op je tablet, laptop of smartphone. Daarnaast is de app verbonden met je Ziggo Mediabox. Met de Ziggo GO app kun je programma’s terugkijken, streamen naar je tv, live tv-kijken, programma’s opnemen en kijken naar Movies & Series (XL). Ideaal voor wanneer jij bijvoorbeeld op vakantie bent of een weekendje weg bent. Zelfs dan kun je nog genieten van je favoriete programma’s!

Door middel van onze gratis postcodecheck kom jij erachter of Ziggo leverbaar is op jouw adres!

Wat zijn SmartWifi pods?

Door middel van de SmartWifi pods heb je overal en altijd in huis perfecte wifi. Door SmartWifi van Ziggo wordt je wifi slimmer dan ooit. Met het SmartWifi modem, de SmartWifi pods en de app haal je nog meer uit je wifi. SmartWifi zorgt namelijk voor een perfecte wifi in huis. Stap je als nieuwe klant over naar Ziggo dan ontvang je een SmartWifi modem. Dit modem schakelt automatisch over naar de beste frequentie voor het beste wifi signaal. Daarnaast verdeelt het modem de wifi slim onder de apparaten. Hierbij krijgt elk apparaat in huis de snelheid die het nodig heeft. Als laatste kiest het modem automatisch het beste wifi-punt voor de beste verbinding.

De SmartWifi pods versterken en verdelen je wifi over je hele huis. Samen met het modem vormen de SmartWifi pods onderling één wifi netwerk. Dit wordt ook wel mesh-wifi genoemd. Door middel van de SmartWifi app kun je de pods heel eenvoudig installeren. De pods zijn draadloos en hoeven alleen maar in het stopcontact gestoken te worden. Doordat de pods tegelijkertijd kunnen zenden en ontvangen blijft de snelheid van je internet altijd optimaal.

Hoe installeer je de SmartWifi pods?

Het installeren van de SmartWifi pods gaat via een app, de ‘Ziggo SmartWifi’ app. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd open je deze. Onder in de app klik je op ‘apparaten’ en vervolgens klik je op de drie puntjes rechtsboven in je scherm. Nu wacht je 2 minuten tot de app verbonden is met het juiste thuisnetwerk. Vervolgens kies je voor ‘Voeg SmartWifi pod toe’. Je kunt de pods nu installeren. Druk op ‘start’ en geef aan hoeveel pods je wilt installeren. Scan de barcode of vul deze handmatig in en stop de pod(s) in het stopcontact. Heb je dit gedaan klik je op ‘volgende’ en worden de pods geactiveerd.

Wat is de Ziggo Go app?

Sluit nu een abonnement met tv af bij Ziggo en je kunt gebruik maken van de Ziggo GO app. Wat kun je met deze app?:

  • Tot 7 dagen terugkijken: Je kijkt programma’s die al uitgezonden zijn tot 7 dagen gratis terug;
  • Streamen naar je tv: Je kunt direct vanuit de app streamen naar je televisie;
  • Live tv-kijken: Je kunt de 80+ tv-zenders bekijken door middel van de app;
  • On- en offline kijken: Je hebt de mogelijkheid om programma’s te downloaden waardoor je offline kunt kijken;
  • Kijk op meer schermen tegelijk; Je kunt met 3 apparaten tegelijk kijken;
  • Kijk altijd en overal: Met de app kijk je in heel de EU televisie.

Maak met de Ziggo GO app van elk scherm je tv! Op deze manier kun jij je tv meenemen en altijd en overal tv kijken. Om gebruik te kunnen maken van deze app moet je hem downloaden. Zodra je de app gedownload hebt, heb je je Mijn Ziggo account en klantnummer nodig. Vul je gegevens in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Nu kun je inloggen en genieten van de Ziggo GO app!’

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking