100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Internetsnelheid Ziggo stijgt

Woensdag 17 april 2019 1 minuut en 45 seconden leestijd

Internetsnelheid Ziggo stijgt

De ontwikkelingen staan bij Ziggo niet stil. Je hebt het al in onze eerdere blogs kunnen lezen. Ziggo is druk aan het innoveren om jou straks ‘het netwerk van de toekomst’ de kunnen bieden met een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s Maar ook nu heeft Ziggo goed nieuws voor haar vaste klanten op snelheid gebied.

Ziggo hoopt haar ‘netwerk van de toekomst’ vanaf 2020 aan te kunnen bieden. Maar voor snel internet hoef je niet zolang te wacht. Ziggo is namelijk per april de internetsnelheid van al haar klanten aan het verhogen en wel met 25%!

Wat wordt mijn internetsnelheid?

Wanneer je Internet Start hebt, dan stijgt je downloadsnelheid van 40 naar 50 Mbit/s.
Heb je Internet Complete? Dan ga je van 200 naar 250 Mbit/s.
De allergrootste stijging heb je bij Internet Max. De downloadsnelheid stijgt bij dit pakket van 400 naar 500 Mbit/s.

Een flinke stijging op alle pakketten. En ook de zakelijke internetpakketten stijgen tot een downloadsnelheid van wel 600 Mbit/s bij Internet Max. Natuurlijk kunnen nieuwe Ziggo-klanten ook gebruik gaan maken van deze stijging.

Deze stijging van de internet snelheid is echt een cadeautje van Ziggo voor jou want, zover nu bekend, stijgen de abonnementskosten niet. Natuurlijk kunnen nieuwe Ziggo-klanten ook gebruik gaan maken van deze stijging.

Krijgt iedereen sneller Ziggo internet?

Bijna alle klanten van Ziggo krijgen een tot wel 25% hogere internetsnelheid. Maar heb je nog een oude abonnentsvorm, vaak nog uit de UPC-tijd? Dan is een hogere snelheid niet altijd mogelijk. Wanneer je je oude abonnement omzet naar één van de huidige abonnementsvormen, dan ontvang je wel een hogere snelheid.

Ziggo is momenteel bezig om de internetsnelheid van haar klanten aan te passen naar een hogere snelheid. Dit doet zij door stapsgewijs een automatische reset van het internetmodem uit te voeren. Kun je niet langer wachten? Haal dan de stekker van je modem uit het stopcontact en doe die er na 60 seconden weer in. Je modem pikt dan vanzelf de nieuwe internetsnelheid op. 

Kies jij ook voor sneller internet van Ziggo?

Wil jij ook een Ziggo internet snelheid tot wel 500 Mbit/s? Wacht dan niet langer en stap over. Met onze postcode check ontdek je binnen een minuut of Ziggo leverbaar is op jouw adres.
Wist je dat overstappen naar Ziggo nu wel heel interessant is? Wij hebben in april (2019) namelijk een exclusieve cashback-actie waarbij je op alle internetpakketten €50,00 korting krijgt.