100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Korting bij Ziggo

Woensdag 29 Augustus 2018
Laatste update: Maandag 25 Mei 2020 1 minuut en 23 seconden leestijd

Korting bij Ziggo

Dat je een paar maanden korting krijgt op je nieuwe abonnement wanneer je overstapt naar een nieuwe internet en tv-provider ben je misschien wel gewend. Dat krijg je bijna overal. Maar 12 maanden korting, dat is wel even iets anders. En 12 maanden korting is nu net wat je krijgt van Ziggo!

12 maanden Ziggo korting

Wanneer je nu overstapt naar Ziggo en kiest voor een internet & tv of Alles-in-1 abonnement van Ziggo krijg je nu wel 12 maanden korting op je abonnement. Het gaat hierbij om de Complete en Max abonnementen. Bij het meer voordelige Start pakket krijg je de eerste drie maanden van je abonnement bijna 10 euro korting per maand.

Op de Complete abonnementen krijg je het eerste jaar €15,00 korting per maand en op de Max abonnementen zelfs €20,00.

Wil jij ook 12 maanden lang Ziggo korting? Doe dan onze postcodecheck en ontdek of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Wacht niet te lang, want deze actie duurt nog maar tot en met 2 september!

Ziggo korting voor vaste klanten

De 12 maanden Ziggo korting is voor nieuwe Ziggo klanten. Dat is best balen als je vaste Ziggo klant bent en dat vond Ziggo zelf ook. Daarom heeft Ziggo op social media laten weten dat er, onder bepaalde omstandigheden, ook mogelijkheden zijn voor bestaande Ziggo klanten om korting te krijgen. Het is niet bekend wat dit precies inhoud, dat bespreekt Ziggo met jou de klant.

Hou er wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is wanneer je contractvrij bent. Wanneer je een nieuw internet pakket afsluit kies je voor een abonnement van 12 of 24 maanden. Na die periode kun je je abonnement opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer Ziggo je een nieuwe aanbieding doet betekent dit in de meeste gevallen ook dat je weer een abonnementsperiode van 12 of 24 maanden aangaat.

Stap je liever over naar een andere internet provider? Dat kan. Wanneer je onze postcode check doet ontdek je welke providers en abonnenten mogelijk zijn op jouw adres. Vergelijken is gratis!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking