100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Mooie korting + cashback bij Ziggo!

Woensdag 19 Oktober 2022 3 minuten en 30 seconden leestijd

Mooie korting + cashback bij Ziggo!

Wij hebben deze maand een hele mooie actie met Ziggo. Stap deze maand namelijk via ProviderCheck over naar Ziggo en ontvang niet alleen een welkomstcadeau, maar nog eens een mooi cashback bedrag. Ben je benieuwd naar de actie met Ziggo? Lees snel verder…

Als je nu via ProviderCheck als nieuwe klant over stapt naar Ziggo ontvang je maar liefst €50,- cashback. En dit is niet de enige korting die je ontvangt. Als nieuwe Ziggo klant krijg je namelijk ook nog een welkomstcadeau. Je kunt nu kiezen voor 6 maanden lang 50% korting of voor gratis 2 smart wifi pods in bruikleen. Dit cadeau komt bovenop de cashback. Als je voor een abonnement inclusief tv kiest ontvang je ook 12 maanden het Sport Compleet tv-pakket gratis.

Met een overstap naar Ziggo ontvang je dus heel veel extra’s. Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck!

Wat zijn smart wifi pods?

Met de smart wifi van Ziggo heb je altijd en overal in huis perfecte wifi. smart wifi van Ziggo is slimmer dan ooit. Je ontvangt namelijk altijd een modem met smart wifi, die je kunt combineren met de smart wifi pods en de app. Het wifi modem is de basis voor het mesh-wifi-systeem. smart wifi heeft voordelen:

  • Het modem schakelt automatisch over naar de beste frequentie voor het beste wifi signaal;
  • Het modem verdeelt de wifi slim onder de apparaten. Elk apparaat in huis krijgt zo de snelheid die het nodig heeft;
  • Als je wifi pods hebt kiest het modem automatisch het beste wifi punt voor de beste verbinding.

Het smart wifi modem werkt dus samen met de smart wifi pods. De wifi pods zijn slimme wifi-versterkers die ervoor zorgen dat je overal in huis de perfecte wifi hebt. Ze werken samen met je modem in een mesh systeem. Met de smart wifi pods heb je meerdere slimme wifipunten in huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Op welke plek in huis je ook bent, je hebt de beste verbinding en dit gaat allemaal vanzelf. Je kunt overal in huis bellen, appen en mailen en de wifi schakelt automatisch met je mee als je naar een andere kamer gaat. Met de handige smart wifi app kun je de status van je netwerk gemakkelijk controleren. Je kunt de wifi pods eenvoudig zelf installeren en hij kan draadloos in elk stopcontact.

Hoe vraag ik de cashback aan?

Het aanvragen van je cashback is heel erg simpel. Als jij via ProviderCheck.nl bent overgestapt kun je op onze website in het menu op ‘cashback’ klikken. Als je op die pagina komt zie je een grote oranje button met ‘claim je cashback nu’. Wanneer je op die button geklikt hebt kom je in het formulier terecht. In dit formulier vul je al je gegevens in.

Wij vragen je in dit formulier om een document te uploaden. Je kunt je nieuwe contract of de bevestiging van je provider uploaden. Ook heb je de mogelijkheid om je cashback voor een deel of in het geheel te doneren. Dit kan aan de doelen Kika, het WNF of Voedselbanken Nederland.

Nadat je het formulier hebt ingevuld gaan wij jouw bestelling controleren en verwerken. Als alles in orde is ontvang je je cashback binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Anders dan bij andere internet providers ontvang je bij Ziggo kabel internet. Dit is internet via de traditionele televisiekabel. Hiermee kun je snelheden halen tot wel 1000 Mbit/s.

Je kunt meerdere internetabonnementen afsluiten, van lagere snelheden tot hoge snelheden, met of zonder tv en met of zonder bellen. Als je kiest voor een abonnement met tv ontvang je in het basispakket al meer dan 80 zenders.

Vodafone en Ziggo zijn in 2017 samengegaan. Als jij een mobiel abonnement bij Vodafone hebt en je een thuis abonnement bij Ziggo afneemt ontvang je combivoordeel. Zo ontvang je tot €7,50 korting per maand, gratis dubbele data, gratis veilig online pakket en een gratis tv pakket (alleen als je tv afneemt).

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking