100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw aanbod in 2020 bij Ziggo Movies & Series

Maandag 30 december 2019 1 minuut en 42 seconden leestijd

Nieuw aanbod in 2020 bij Ziggo Movies & Series

Eerder maakte Ziggo bekend dat op 31 december meer dan 100 films en series zouden verdwijnen van Ziggo Movies & Series. Gelukkig is er nu goed nieuws voor alle kijkers. Om het aanbod gelijk te kunnen houden, voegt Ziggo in januari weer nieuwe films en series toe.

Waarom verdwijnen films en series bij Ziggo?

Eigenlijk is dat vrij simpel. De distributierechten zijn verlopen. Dit houdt in dat Ziggo niet langer bepaalde films en series mag aanbieden. Vanaf 26 december tot 31 december zullen verschillende titels verdwijnen.

Gelukkig komt er genoeg nieuws voor terug.

HBO

Veel titels zijn afkomstig van HBO. Voorbeelden zijn een nieuwe thriller The Outsider en een HBO-comedy Avenue 5. Binnen 24 uur na de eerste Amerikaanse tv-vertoning kan Ziggo films en series aanbieden via Movies & Series. Je ontvangt de films en series dan in de best beschikbare beeldkwaliteit en met Nederlandse ondertiteling. Het meeste is in HD-kwaliteit, in de toekomst zal dit vaker 4K Ultra HD zijn. In Nederland heeft Ziggo exclusieve uitzendrechten van HBO-content.

Een aantal van veelbelovende titels zijn al naar buiten gebracht. Hierboven vertelde we je al over The Outsider en Avenue 5. Maar ook The Pier en Outlander staan in januari en februari voor je klaar.

The Pier

Deze Spaanse serie verschijnt op 19 januari op Ziggo Movies & Series seizoen 1 en 2. In het eerste seizoen duikt Alex in het verleden van haar man (deze rol wordt gespeeld door El Professor uit La Casa de Papel) om het mysterie van zijn dood te achterhalen. In het tweede seizoen onthult Alex wie ze echt is. De verhouding tussen Veronica en Alex staat hierdoor op scherp. Als er nieuwe informatie over de laatste dagen voor Oscars dood komt, bundelen de vrouwen hun krachten en zoeken ze samen naar de waarheid achter de dood van hun geliefde.

Outlander

Exclusief bij Ziggo Movies & Series vanaf 17 februari, is het vijfde seizoen van de hitserie Outlander. De getrouwde verpleegster Claire Randall keert in 1945 terug naar de 18e eeuw. Ze vindt daar een nieuwe liefde genaamd Jamie Fraser. In het vijfde seizoen dreigt er een nieuwe oorlog en Claire twijfelt of ze Amerika moet verlaten en terug moet gaan naar de toekomst.

Benieuwd naar wat Ziggo voor jou kan betekenen bij een internetabonnement afsluiten? Met onze handige postcodecheck ontdek je het binnen een minuut.