100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! Ziggo Internet XXL

Woensdag 11 december 2019 2 minuten en 44 seconden leestijd

Nieuw! Ziggo Internet XXL

Ziggo biedt verschillende internetpakketten aan, maar de internsnelheden lopen nogal uiteen. Zo ontvang je met het Start pakket een snelheid van 50Mb en met Complete 250Mb. Daar zit een flink gat tussen. Om dat gat op te vullen komt Ziggo nu met het Internet XXL-pakket.

Wanneer je kiest voor Internet XXL van Ziggo, ontvang je een internetsnelheid van 100Mb. Ziggo biedt deze internetsnelheid aan in combinatie met TV Start en/of Bellen.

Wat ontvang je met Ziggo XXL?

Kies je voor Internet XXL in combinatie met TV Start van Ziggo dan ontvang je een downloadsnelheid van 100Mb en uploadsnelheid van 10Mb. Je ontvangt meer dan 80 tv-zenders, waarvan er 36 in HD-kwaliteit zijn. Daarnaast luister je naar wel 100 radiozenders.

Je kunt gebruik maken van Video On Demand. Met behulp van je afstandsbediening bestel je in de videotheek van Ziggo On Demand films en documentaires. Je betaalt daar een klein bedrag voor, waarna ze direct op je scherm verschijnen.

Ziggo Sport

Met Ziggo Internet XXL kijk je zonder extra kosten naar Ziggo Sport op kanaal 14. 24 uur per dag beleef je de mooiste live duels uit binnen- en buitenland. Kijk naar het hoogste Engelse, Spaanse en Italiaanse voetbal, Formule 1, golf, NBA basketbal, tennis, atletiek en rugby

Ziggo Go app

Dankzij de Ziggo Go app kijk je waar jij wilt naar je favoriete programma met je laptop, tablet of smartphone. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de app en een internetverbinding. Je kunt niet alleen in Nederland gebruik maken van de Ziggo Go app, maar in alle landen binnen de EU. 

Overal in huis perfecte Wifi

Ziggo garandeert jou dat je overal in huis een goed Wifi-signaal ontvangt met de Ziggo Power Promise. Om dit voor elkaar te krijgen kun je gebruik maken van de Ziggo Wifi scan, ontvang je een modempakket op maat en komt een Engineer van Ziggo bij je langs. Deze gaat pas weg wanneer de Wifi perfect werkt in je woning.

Ziggo Voordeelpakket en Giga

Naast de internetpakketten Start, Complete en Max bieden wij ook het Ziggo Voordeelpakket aan op internet & tv en alles-in-1. Je ontvangt bij dit pakket een internetsnelheid van 25Mb en ook hier garandeert Ziggo jou een goede Wifi-verbinding in je woning. De eerste drie maanden betaal je voor dit pakket maar €34,95 per maand.

Van het pakket met de laagste internetsnelheid gaan we door naar het pakket met de hoogste snelheid. Nieuw is namelijk het Giga pakket. Bij dit internetabonnement ontvang je een snelheid van wel 1Gb! Ziggo is momenteel bezig met de uitrol van deze internetsnelheid. Zij zijn daarmee gestart in Utrecht-stad, Nieuwegein en Vleuten De Meern en Ziggo Giga is inmiddels ook leverbaar in Hilversum.

Of je deze internetsnelheid nu al echt nodig hebt is nog even de vraag. Wij hebben voor je op rij gezet welke snelheid het beste past bij welk internetgebruik in ons blog Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Kies jij voor Ziggo XXL Internet?

Voor zowel Internet & TV Start XXL als Alles-in-1 Start XXL betaal je nu de eerste drie maanden maar €39,95 per maand. Daarnaast betaal je tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van €19,95.

Dankzij onze cashback actie in december is het nu wel heel aantrekkelijk om voor Ziggo XXL te kiezen. Je ontvangt nu namelijk €25,- cashback op alle Ziggo internetpakketten, maar ook op de internetpakketten van al onze andere internet providers.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Met onze gratis postcodecheck ontdek je dat binnen een minuut en kun je gemakkelijk internetabonnementen vergelijken.