100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nog meer kijkplezier voor Ziggo-klanten in de maand juni

Donderdag 04 juni 2020 1 minuut en 17 seconden leestijd

Nog meer kijkplezier voor Ziggo-klanten in de maand juni

Sinds de coronacrisis breiden veel providers hun tv-aanbod uit. Zo hebben klanten bij Ziggo al een tijdje verschillende zenders uit het aanvullende tv-abonnement Ziggo Movies en Series XL. Nu komen hier in de maand juni voor klanten met de abonnementsvormen DKTV en TV Standaard extra zenders bij.

Mei tot en met juni

Het uitbreiden van het zenderaanbod is begonnen in de maand mei. Ziggo begon toen met het aanbieden van zenders waarbij de nadruk lag op muziekzenders. De maand hiervoor was dit weer net even anders. Ziggo richtte zich toen op entertainment-, misdaad-, sport- en natuurzenders. Nu in de maand juni breidt Ziggo het zenderaanbod uit met tien zenders uit het aanvullende tv-abonnement. Dit is voor klanten die het basis DKTV-abonnement en het digitale instapabonnement TV Standaard afnemen bij Ziggo.

Gratis zenderaanbod

En welke zenders ontvang je dan precies? Het gratis aanbod bestaat uit de volgende zenders:

Ziggo GO

Het tijdelijke gratis zenderaanbod is voor DKTV-abonnees alleen te bekijken via Ziggo GO. Ziggo GO kan worden bekeken via je tablet, smartphone en via pc of laptop. Wanneer je bij Ziggo een TV Standaard abonnement neemt, zijn de zenders ook via de televisie en kabeldecoder te zien.

Cashback Ziggo

Deze maand heeft Providercheck ook nog een hele leuke actie. Je ontvangt deze hele maand 50 euro cashback op alle pakketten van Ziggo. Of je nu kiest voor alleen internet, internet en tv, internet en bellen of alles-in-1.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.