100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC maakt sterkste groei in twee jaar tijd door

Dinsdag 06 mei 2014 0 minuten en 50 seconden leestijd

UPC maakt sterkste groei in twee jaar tijd door

UPC heeft de kwartaalcijfers bekend gemaakt over de eerste periode van 2014. Hieruit blijkt dat UPC in het eerste kwartaal het aantal internetabonnementen zag toenemen met bijna 17.000 klanten. Dit is de sterkste groei in twee jaar tijd.

Verder is het totaal aantal abonnementen gegroeid tot 3.690.200 bij meer dan 1.6 miljoen klanten. Inmiddels heeft het overgrote deel van de klanten twee of drie UPC diensten. De omzet bleef ondanks de concurrentie in de sector redelijk gelijk met afgelopen jaar en bedroeg 232 miljoen euro.

Guido Nap, financieel directeur van UPC: “Het afgelopen kwartaal bewijst dat onze klanten zien dat wij hen meer waarde bieden tegen concurrerende tarieven. Dat is een duidelijk resultaat van de strategie die we in september 2013 hebben ingezet. Wij rondden eind maart de introductie van 200 Mb/s internet in heel ons verzorgingsgebied af en zetten nu de laatste stappen in de uitrol van 500.000 UPC Wifispots waarvan al onze internetklanten gebruik kunnen maken. We voegen voor hen dus steeds meer waarde toe aan ons aanbod.”

Verder blijft UPC haar diensten uitbreiden door het aanbieden van MyPrime en verschillende apps. Hiermee geeft UPC invulling aan haar doelstelling om klanten zelf te laten beslissen wanneer en via welk scherm ze tv, series en films willen kijken.