100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Volg dancefestivals live bij Ziggo!

Woensdag 6 Juli 2022 3 minuten en 18 seconden leestijd

Volg dancefestivals live bij Ziggo!

Ben jij klant bij Ziggo? Dan kun je genieten van meerdere dance festivals, vanuit je huis! Op deze manier hoef je niet naar het festival, maar kun je gewoon vanuit huis een feestje bouwen. Ben je benieuwd naar welke festivals je kunt kijken? Lees dan snel verder!

Trek je festival outfit maar alvast aan en zet al het drinken en eten klaar voor een topfeest in je woonkamer. Je kunt bij Ziggo namelijk live meekijken met de volgende festivals, Neversea live, Tomorrowland en UNTOLD. Daarnaast maak je via Priority ook nog eens kans op tickets zodat je bij deze evenementen aanwezig kunt zijn.

Ben jij benieuwd of je ook tv van Ziggo kunt ontvangen? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres.

Neversea Live

Met dit vierdaagse muziekfestival komen EDM, pop, urban en elektronische muziek samen. Dit festival vindt jaarlijks plaats in Roemenië, namelijk in de havenstad Constanta. Je kunt hier vier dagen lang genieten van topartiesten op 5 stages. Op het mainstage kun je genieten van de beste en grootste namen in de elektronische muziekindustrie. Bij de Temple stage kijk je naar de beste techno muziek. Ben je meer fan van drum en basmuziek? Dan is The Ark stage perfect voor jou. Dan is er nog een podium ‘Daydreaming’ met meer spirituele en multiculturele elektronische muziek. Het laatste podium is Oasis. Hier kun je luisteren naar tech-house. Luister naar grote artiesten zoals Alan Walker, Black Eyed Peas, Mahony, Borgore, Armen Miran en Alexunder Base.

Dit festival vindt plaats van 7 tot en met 10 juli. Je kunt naar dit festival kijken bij Ziggo op kanaal 13. Dit kan van 7 tot en met 10 juli vanaf 20:00 uur.

Tomorrowland

Tomorrowland is een heel groot muziekfestival van drie weekenden lang. Dit festival vindt plaats in Boom in België. Het eerste weekend is van 15 tot en met 17 juli, het tweede weekend van 22 tot en met 24 juli en het derde weekend van 29 tot en met 31 juli. Inmiddels is Tomorrowland uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals ter wereld. Tomorrowland is niet alleen muziek, maar het is een echte beleving. Er wordt over alles nagedacht, namelijk de inkleding van de podia, de camping, een juwelier, een beautysalon, cirque-du-soleil-dansers, etc. Je ziet een mix van muzikale vernieuwing en internationale dj’s zoals Lost Frequencies, Charlotte de Witte, Alan Walker en Dimitri Vegas & Like Mike.

Je kunt Deze drie Tomorrowland weekenden volgen bij Ziggo op kanaal 13, via One World TV. Je geniet van ’s middags tot diep in de nacht van de beste optredens. Als je je aanmeld bij Ziggo voor Priority, kun je zelf ook kans maken op tickets voor 16 juli.

UNTOLD Festival

Het UNTOLD Festival is het grootste elektronische muziekfestival van Roemenië. Dit festival duurt 3 dagen en heeft een fantastische line-up met namen zoals Hardwell, Major Lazer en David Guetta. Bij het UNTOLD Festival kun je genieten bij meerdere podia, namelijk Main stage, Galaxy stage, Alchemy stage, Daydreaming stage , Time stage en Fortune stage. Dit festival vindt jaarlijks plaats en is in 2015 uitgeroepen tot Best Major Festival. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 7 augustus.

Je kunt bij Ziggo live naar het UNTOLD Festival kijken via Dance TV, van 4 tot en met 7 augustus vanaf 20:00 uur. Wil je liever zelf aanwezig zijn? Je maakt kans om tickets te winnen met Priority. Ziggo verloot namelijk 5 tickets en een volledige reis voor 2 personen, met vlucht, hotelovernachting en toegang tot het festival.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een internet en tv provider die kabel internet levert, als een van de weinige providers in Nederland. Je hebt de keuze tussen meerdere abonnementen, namelijk alleen internet, internet & tv, internet & bellen en alles-in-1 met een internetsnelheid van 40 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. Ook kun je een tv abonnement afsluiten. In het basis tv pakket van Ziggo ontvang je al meer dan 80 televisiezenders waarvan 36 in HD kwaliteit.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking