100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo actie! Krijg nu 50% korting

Donderdag 14 September 2023 3 minuten en 1 seconde leestijd

Ziggo actie! Krijg nu 50% korting

Ziggo heeft weer een mooie actie. Afhankelijk van je gekozen pakket, krijg je op internet only 6 tot 9 maanden 50% korting en in combinatie met TV zelfs 9 tot 12 maanden 50% korting. Stap jij ook over naar Ziggo? Wij vertellen je meer over de actie!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan raden wij aan om eens naar Ziggo te kijken. Ziggo heeft namelijk een mooie actie waarbij je een aantal maanden korting krijgt. De periode van de korting die je bij het afsluiten ontvangt, hangt af van het abonnement dat je afsluit. Wij zetten de kortingen voor jou op een rij:

  • Bij een internet Basic, Start, Start XXL en Complete abonnement ontvang je de eerste 6 maanden 50% korting. Op het internet Giga abonnement ontvang je de eerste 9 maanden 50% korting.
  • Met bijna alle internet & tv abonnementen ontvang je 9 maanden 50% korting. Op de volgende internet & tv abonnementen ontvang je de eerste 6 maanden 50% korting: Internet Start & Ziggo Go, internet Start XXL & Ziggo Go en internet Complete & Ziggo Go. Op internet Giga & TV Max ontvang je de eerste 12 maanden 50% korting.
  • Bij de Alles-in-1 abonnementen ontvang je 9 maanden 50% korting. Ook bij deze abonnementen is het Giga abonnement een uitzondering. Hierbij krijg je 12 maanden 50% korting.

Benieuwd of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck. Door middel van onze postcodecheck kan je zien of het mogelijk is een Ziggo abonnement af te sluiten en ontdek je meteen welk abonnement het beste bij je past.

Kijk nou eens! September actie

Naast deze actie van Ziggo zelf, hebben wij de Kijk nou eens! September actie. Als je in de periode van 1 tot en met 30 september ’23 via ons (ProviderCheck.nl) overstapt naar Ziggo (of een van onze andere providers) krijg je van ons een cashback van €40,- en een Pathé Thuis voucher (t.w.v. €5,99) cadeau. Deze actie is ook geldig als je nog geen internet abonnement hebt.

Ziggo verhoogt de internetsnelheid

Ziggo gaat voor de tweede keer dit jaar de internetsnelheid verhogen. Ziggo krijgt in verschillende verzorgingsgebieden te maken met concurrentie van providers die glasvezel aanbieden. Het voordeel wat deze glasvezelproviders hebben, is dat zij symmetrische internetsnelheden kunnen leveren. Dit houdt in dat de download- en uploadsnelheden gelijk zijn. In oktober zal Ziggo de internetsnelheden verhogen waardoor de verschillen tussen de download- en uploadsnelheden dichter bij elkaar komen te liggen.

Zodra je de bevestiging van Ziggo hebt gekregen, kan je zelf je modem resetten. Dit doe je heel simpel door de stekker van het modem gedurende 1 minuut uit het stopcontact te halen. Hierna stop je de stekker weer terug in het stopcontact zodat je modem weer aangaat. Sommige modems kunnen niet zelf gereset worden, dit zal Ziggo dan doen van een afstand.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverleners voor zowel consumenten als bedrijven in Nederland. Ziggo levert maar liefst 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten.

Anders dan de meeste providers, ontvang je bij Ziggo internet via de kabel. Bij Ziggo kan je meerdere internet abonnementen afsluiten, namelijk alleen internet, alles-in-1 en internet & tv. Als je bij Ziggo een abonnementen inclusief tv afsluit, ontvang je honderden zenders en kan je genieten van interactieve televisie. Bij Ziggo heb je de keuze uit meerdere internetsnelheden. Deze lopen van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s.

Ziggo is er voor zowel de zakelijke klanten als consumenten. Het Ziggo zakelijk internet is een product speciaal voor ondernemers. Naast stabiel internet krijg je ook gratis internetbeveiliging, expert service en installatiegarantie.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via onze sociale media kanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Naast deze kanalen hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking