100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo actie! Nu gratis 3 Smart Wifiboosters

Donderdag 6 Augustus 2020
Laatste update: Woensdag 1 September 2021 5 minuten en 12 seconden leestijd

Ziggo actie! Nu gratis 3 Smart Wifiboosters

Is jouw Wifi-verbinding niet overal in huis even sterk? Dan heeft Ziggo de oplossing voor jou; de Smart Wifibooster. En kies je nu voor een internetabonnement van Ziggo, dan ontvang je tijdelijk gratis een set van drie Smart Wifiboosters!

 

Update 1 september 2021: De gratis Smart Wifiboosters actie is afgelopen, maar we hebben goed nieuws voor je want Ziggo heeft een nieuwe actie! Kies je nu voor Ziggo dan krijg je sowieso 3 maanden korting. Daar bovenop kun je ook nog eens kiezen voor 2 gratis SmartWifi pods, 2 maanden extra korting of 12 maanden lang een gratis zenderpakket (t.w.v. €179,-).

Ontdek de huidige Ziggo aanbiedingen

Tijdelijk: 3 Smart Wifiboosters cadeau

Wil jij ook een goede Wifi-verbinding overal in je woning? Kies dan nu voor een internetabonnement van Ziggo. Je ontvangt de Smart Wifibooster set, ter waarde van €149,-, tijdelijk gratis bij je nieuwe Ziggo-internetpakket.

En is de Wifi-verbinding in jouw woning al in orde? Kies dan voor drie of zes maanden korting op je abonnement. Het aantal maanden korting is afhankelijk van het Ziggo abonnement waarvoor je kiest.

Is Ziggo leverbaar op jouw adres? Ontdek het gratis en razendsnel met onze postcodecheck.

Waarom is een Wifibooster nodig?

De Wifi-verbinding in je woning wil nog wel eens voor frustratie zorgen. Je wilt tenslotte op zolder, in de huiskamer en ook op het toilet, oftewel overal in huis kunnen appen, mailen en sharen en het liefst ook nog tegelijkertijd.

Betonnen muren, isolatie en andere apparatuur zorgen er soms voor dat je Wifi-verbinding niet al te snel is. Je kunt dit probleem in veel gevallen oplossen met de Ziggo Wifibooster. Zoals de naam al doet vermoeden geven zij je Wifi een boost. De Ziggo Wifiboosters werken perfect samen met de modems van Ziggo en zorgen overal in je woning voor een verbetering van je Wifi-signaal.

Wat is de Ziggo Smart Wifibooster?

Ziggo vindt het belangrijk dat al haar klanten een goede Wifi-verbinding hebben in hun woning. Omdat het helaas door verschillende oorzaken niet altijd mogelijk is dit met alleen het modem te bereiken bieden zij Wifiboosters.

Zij bieden verschillende mogelijkheden waaronder de Smart Wifibooster set. Dit is Ziggo’s allerbeste oplossing voor een zwak Wifi-signaal in je woning. Je ontvangt drie Smart Wifiboosters waarmee je de Wifi eenvoudig verdeelt over je woning. Je hebt met dit krachtige thuisnetwerk een dekking tot wel 370m2, dankzij geavanceerde mesh-technologie.

Net als concurrenten KPN en T-Mobile maakt Ziggo gebruikt van de nieuwste mesh-technologie. Bij deze techniek worden meerdere zogenoemde nodes draadloos aan elkaar gekoppeld. Samen zorgen zij voor een krachtig en groot Wifi-netwerk in je woning. Ziggo gebruikt hiervoor nodes, oftewel Wifiboosters van het merk TP-Link.

Voordelen van de Smart Wifibooster zijn:

 • Je installeert de Ziggo Smart Wifibooster eenvoudig via een app.
 • De Smart Wifibooster is geheel draadloos en in elk stopcontact te installeren.
 • Omdat de set bestaat uit drie Smart Wifiboosters heb je dus ook drie verschillende Wifipunten die samen één sterk netwerk vormen.
 • De set is voorzien van een smart Wifi functie.
   

Wifibooster via internetkabel

De Ziggo Smart Wifibooster set is het neusje van de zalm, maar Ziggo biedt ook alternatieven. Zo is er de Wifibooster via de internetkabel. Wanneer je al een internetkabel in huis hebt of deze makkelijk kunt installeren dan kun je die met deze Wifibooster verbinden. Een goede oplossing voor snelle en stabiele Wifi. De kosten voor deze Wifibooster zijn eenmalig €99,- of €1,- per maand.

Voordelen van de Wifibooster via de internetkabel zijn:

 • Makkelijk te installeren.
 • Installatie met internetkabel.
 • Goede Wifi in je woning, waar je dit nodig hebt.
 • Je kunt de Wifibooster via de internetkabel 30 dagen vrijblijvend testen.
   

Wifibooster via stopcontact

Een ander alternatief is de Wifibooster via het stopcontact. Wil je geen internetkabel gebruiken? Dan installeer je deze eenvoudig via het stroomnetwerk. Houdt er rekening mee dat je Wifi dan wel minder snel is dan met een internetkabel. Je betaalt voor deze Wifibooster eenmalig €129,- of €2,- per maand.

De voordelen van de Wifibooster via het stopcontact zijn:

 • Makkelijk te installeren.
 • Je hebt geen gedoe met kabels, je maakt de verbinding via het stroomnetwerk.
 • Goede Wifi thuis, waar je dat nodig hebt.
 • Je kunt de Wifibooster via het stopcontact vrijblijvend 30 dagen testen.
   

Ziggo Power Promise

Ken je de Power Promise van Ziggo? Daarin garanderen ze jou overal in huis en op de zaak perfecte Wifi. Internetten jouw kids de hele dag? Woon je in een huis met drie verdiepingen? Of zijn jij en je 5 collega’s op de zaak tegelijk online? Dan is Wifi die goed werkt heel belangrijk. Hoe doet Ziggo dat:

 • Supersterk modem; Kies je voor Ziggo dan ontvang je een supersterk modem met een krachtig signaal. Dankzij het handige online stappenplan kun je deze zelf optimaliseren
 • Wifibooster; Kan het signaal nog wat beter, dan biedt Ziggo jou een Wifibooster te koop of huur aan. Je ontvangt nu, tijdelijk, gratis drie Smart Wifiboosters.
 • Engineer; Is dit nog niet genoeg? Dan komt de Ziggo engineer bij je langs om een complete Wifiscan te maken. Deze expert gaat pas weg op het moment dat jouw Wifi perfect werkt!
   

Is een Ziggo Wifibooster hetzelfde als een Wifi repeater?

Daar kunnen we kort over zijn; Nee. Wanneer je onderzoek doet zul je zien dat een Wifi repeater een meer voordelige optie is, maar je krijgt niet hetzelfde resultaat. Een Wifi repeater ontvangt het Wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer uit. Helaas zorgt deze techniek ervoor dat je bijna de helft aan internetsnelheid verliest. Dat komt omdat de Wifi repeater niet tegelijkertijd kan ontvangen en zenden.

Een Smart Wifibooster is kwalitatief gezien een betere oplossing en dankzij de actie van Ziggo nu ook nog eens helemaal gratis!

Kies jij ook voor Ziggo?

Wil jij ook overal in je woning een snelle en kwalitatieve Wifi-verbinding? Dan is dit het moment om te kiezen voor een internetabonnement van Ziggo.

Je ontvangt dan niet alleen betrouwbaar en kwalitatief internet via de kabel, maar nu ook gratis drie Smart Wifiboosters. En is jouw Wifi verbinding in huis al van voldoende kwaliteit? Kies dan voor drie of zes maanden korting.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck. Daarmee ontdek je niet alleen of Ziggo op jouw adres levert, maar ook welke internetproviders dat nog meer doen. Zo kun je op een makkelijke en snelle manier internet thuis vergelijken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking