100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo; Black Friday actie 2020!

Dinsdag 24 November 2020 3 minuten en 54 seconden leestijd

Ziggo; Black Friday actie 2020!

Hou jij de deals voor Black Friday en Cyber Monday al in de gaten? Het duurt nog een paar dagen tot het Black Friday is, maar bij Ziggo kun je nu al gebruik maken van een mooie deal!

Per maandag 23 november krijg je namelijk €65,- cashback op alle Ziggo-internetpakketten.

€65,- Ziggo Black Friday cashback

Stap je via ProviderCheck over naar een nieuwe internetprovider, dan krijg standaard €10,- cashback van ons. Maar samen met Ziggo hebben we nu wel een hele mooie Black Friday en Cyber Monday deal. Je krijgt nu namelijk wel €65,- cashback! Dat is nog eens een fijne korting.

Kun jij die cashback wel gebruiken? Ontdek dan nu of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres met onze gratis postcodecheck. We vertellen verderop in dit blog hoe je jouw cashback kunt claimen.

Nog meer Ziggo Black Friday 2020 voordeel

Je ontvangt nu niet alleen een cashback van wel €65,-, maar nog veel meer wanneer je kiest voor Ziggo internet. Je ontvang nu namelijk gratis 3 Ziggo Smart Wifiboosters ter waarde van €149,- bij je nieuwe abonnement.

Laat de Wifi-verbinding in jouw woning nog wel eens te wensen over? Dan is de set met 3 Ziggo Smart Wifiboosters ideaal voor jou. Dankzij deze set ontvang je straks overal in je woning een goed Wifi-signaal. Of dit nu in de huiskamer, op zolder of op het toilet is. Je kunt overal in je woning online.

Er zijn verschillende redenen waardoor het Wifi-signaal in je woning verstoord kan worden. Denk aan isolatie, betonnen muren en andere apparaten die data gebruiken. Vaak kun je dit oplossen met de Ziggo Smart Wifiboosters. Deze apparaten geven je Wifi letterlijk een boost. De Ziggo Wifiboosters werken perfect samen met de modems van Ziggo en zorgen voor een verbetering van het Wifi-signaal overal in je woning.

Wat zijn de voordelen van de Smart Wifibooster:

 • De installatie van de Ziggo Smart Wifiboosters gaat eenvoudig via een app.
 • De Smart Wifiboosters zijn draadloos en kun je in elk stopcontact installeren.
 • Omdat je direct 3 Smart Wifiboosters ontvangt heb je ook in één klap drie verschillende Wifipunten die samen één sterk netwerk vormen.
 • De set heeft een Smart Wifi functie.
   

Misschien is het Wifi-signaal in jouw woning al prima in orde en heb je de Ziggo Smart Wifibooster niet nodig. In dat geval kun je kiezen voor een korting tot wel 6 maanden op je nieuwe abonnement. De duur van de korting is afhankelijk van het door jouw gekozen internetpakket.

Hoe vraag ik mijn Ziggo cashback aan?

Kies je van maandag 23 november tot en met maandag 30 november 2020 voor een internetpakket van Ziggo, dan krijg je nu €65,- cashback. Je krijgt de cashback op alle Ziggo abonnementen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor internet only, internet en tv, alles-in-1 of internet en bellen.

Je start met het doen van een postcodecheck, daarna kun je gaan internet vergelijken. Heb je het pakket gevonden dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften? Dan kun je klikken op ‘bestellen’. Je wordt nu doorgeleid naar de website van Ziggo. Je sluit het abonnement direct bij hen af. Zodra je de bevestiging/het contract van je nieuwe Ziggo internetabonnement hebt ontvangen kun je jouw cashback aanvragen.

 • Vul het cashback formulier op onze website in. Je vraagt je misschien af waarom je nu weer je persoonlijke gegevens achter moet laten. Dat heeft te maken met de privacywetgeving. Omdat je je abonnement direct bij Ziggo hebt afgesloten, hebben wij deze gegevens niet.
 • Upload de bevestiging/het contract dat je van Ziggo hebt ontvangen. Hierop staan jouw gegevens en het Ziggo-internetpakket waarvoor je hebt gekozen.
 • Wil je over een jaar weer gebruik maken van een mooie internetdeal? Zet dan een vinkje bij ‘Ja, ik wil een gratis overstap reminder ontvangen.’ en wij houden je op de hoogte wanneer je weer kunt overstappen.
 • Klik op ‘Versturen’.
 • Daarna gaan wij aan de slag met je cashback aanvraag. Wanneer alles in orde is ontvang je de cashback uiterlijk 3 weken na oplevering van je abonnement, van ons, op je rekening.
   

Ziggo internet en tv

Kies jij in november ook voor Ziggo internet? Wacht dan niet de lang, bovenstaande actie loopt nog tot en met maandag 30 november.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Maak dan nu gebruik van onze postcodecheck en ontdek binnen een paar minuten of Ziggo op jouw adres beschikbaar is en welke internetproviders dat nog meer zijn.

Nog meer Black Friday deals

Ziggo is niet de enige provider die dit jaar met een Black Friday en Cyber Monday actie komt.
Ook CaiwayOnline.nl en Youfone hebben een mooi aanbod voor jou. En dan zijn er nog meer providers met een speciale aanbieding. Een compleet overzicht vind je in ons blog: Black Friday internet deals 2021.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking