100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Black Friday deal!

Dinsdag 14 November 2023 3 minuten en 12 seconden leestijd

Ziggo Black Friday deal!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internet provider en wil je met hoge kortingen overstappen? Black Friday en Cyber Monday is dan het juiste moment om over te stappen naar Ziggo! Door de Black Friday actie van Ziggo bespaar je tot wel een heel jaar lang op je internet & tv kosten? Ben je benieuwd naar de actie? Lees dan snel verder!

Met Black Friday stap je over naar Ziggo met hele hoge kortingen op alle Internet pakketten. Als je nu een abonnement afsluit ontvang je namelijk tot wel 12 maanden lang 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart tot maar liefst €450,-. Op jaarbasis bespaar je dus heel veel geld met een overstap naar Ziggo tijdens Black Friday en Cyber Monday.

Om de keuze voor een Ziggo abonnement wat makkelijker te maken hebben we voor je op een rij gezet welke korting je op welk pakket krijgt:

  • Internet Lite (& Ziggo GO): 6 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,-
  • Internet Start (& Ziggo GO): 6 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,-
  • Internet Start XXL (& Ziggo GO): 6 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,-
  • Internet Elite (& Ziggo GO): 9 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200,-

 

  • Internet Lite & TV (+ Bellen): 9 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200,-
  • Internet Start & TV (+ Bellen): 9 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €250,-
  • Internet Start XXL & TV (+ Bellen): 9 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €300,-
  • Internet Elite & TV (+ Bellen): 12 maanden 50% korting OF een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €450,-

Naast deze mooie actie, betaal je bij Ziggo nu geen aansluitkosten t.w.v. €19,95 en krijg je gratis installatiehulp t.w.v. €249,-. Met deze installatiehulp wordt je internet geïnstalleerd door een monteur, wordt er een wifiscan gedaan en krijg je een supersterk modem.

Als je een internet en tv abonnement afsluit bij Ziggo krijg je nu ook nog een welkomstcadeau. Je kan kiezen uit vijf verschillende tv-pakketten: Disney+, HBO Max, ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of Film1. Je krijgt dit pakket 12 maanden gratis en hebt de optie het hierna op te zeggen.

Black Friday Ziggo Zakelijk!

Heb jij een onderneming en ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor zakelijk internet? Dan is Black Friday een mooi moment om over te stappen naar Ziggo Zakelijk. Bij Ziggo krijg je nu tot 12 maanden 50% korting OF kies voor een Bol.com cadeaukaart tot wel €500,-.

Hoe werkt de Ziggo Black Friday actie?

Overstappen naar Ziggo gaat heel makkelijk. De eerste stap is bekijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Dit kan je doen met onze gratis postcodecheck. Als Ziggo leverbaar is op jouw adres, kan je het abonnement dat het beste bij je past kiezen. Heb je het abonnement gevonden die je af wilt sluiten? Dan kan je op de ‘bestellen’ knop klikken en word je doorgestuurd naar de site van Ziggo. Op de site van Ziggo kun je het abonnement afsluiten en de keuze maken voor de korting van 50% of de Bol.com cadeaukaart.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de weinige internet providers in Nederland die internet via de kabel levert. Je kan bij Ziggo pakketten kiezen met verschillende snelheden. Je kunt namelijk abonnementen afsluiten met snelheden tussen 100Mbit/s en 1000Mbit/s. Bij Ziggo heb je in het basis tv-pakket meer dan 80 televisiezenders waarvan er 36 in HD kwaliteit zijn.

In 2017 is Ziggo een samenwerking aangegaan met Vodafone. Vodafone heeft het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld en Ziggo is een vertrouwde partij voor goed en snel internet. Als je deze twee combineert kan je extra korting ontvangen. Dit wordt ook wel combivoordeel genoemd.

Voor Ziggo is de klantenservice erg belangrijk. Op de website kan je daarom veel voorkomende problemen met antwoorden vinden. Vaak kan je er zelf uitkomen, maar mocht dit toch niet het geval zijn, kan je persoonlijk contact opnemen. Dit kan je doen door de chatfunctie op de website, via het contactformulier op de website of telefonisch.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking