100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Cashback!

Dinsdag 4 Mei 2021
Laatste update: Woensdag 2 Juni 2021 3 minuten en 25 seconden leestijd

Ziggo Cashback!

Wil jij een nieuw internetabonnement afsluiten of overstappen naar een nieuwe internetprovider? Wanneer je in de maand mei via ProviderCheck overstapt naar Ziggo ontvang je maar liefst €50,- cashback! Deze korting geldt op alle internetabonnementen. Dit wil jij toch ook?

* Update: Onze exclusieve cashback actie met Ziggo is wegens succes verlengd! Kies nu voor Ziggo en krijg ook in juni €50,- extra korting op alle internetabonnementen.*

Deze cashback actie is de hele maand mei geldig en is exclusief tussen ProviderCheck en Ziggo. Dit betekent dat je in mei nergens zo een mooie deal voor Ziggo gaat vinden als bij ProviderCheck. De actie geldt op alle internetabonnementen. Je krijg dus ook €50,- korting wanneer jij bijvoorbeeld een internetabonnement afsluit in combinatie met tv en/of bellen.

De internetabonnementen die Ziggo aanbiedt zijn: ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet en bellen’ en ‘alles-in-1‘. Naast de €50,- cashback biedt Ziggo nog meer kortingen. Je hebt namelijk de keus tussen:

  • 6 maanden voor maar €39,95 per maand op alle internetabonnementen (behalve het voordeelpakket);
  • OF 3 gratis Smart Wifiboosters ter waarde van €149,-.
     

Met de Smart Wifiboosters kun je eenvoudig je wifi-verbinding door heel het huis verdelen, met een dekking tot 370m2. Je bent hierdoor altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft. Hierdoor hoef je nooit meer te wisselen van wifi als je naar een andere ruimte loopt.

Daarnaast ontvang je bij Ziggo ook een draadloos wifi modem en installatiegarantie. Kies je ook voor tv? Je ontvangt automatische digitale tv en je kunt tv kijken via de app op je tablet of smartphone. Ga je voor een tv-pakket vanaf Start? Dan ontvang je nog een jaar lang een gratis zenderpakket. Je hebt de keuze tussen ‘Ziggo Sport Totaal’ of ‘Movies & Series XL’. Met Ziggo Sport Totaal kijk jij op 6 kanalen live naar voetbal, formule 1, golf, tennis en meer. Met Movies & Series XL kijk je naar de mooiste films en series, waaronder content van HBO.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverlener voor zowel consumenten als bedrijven in Nederland. Ziggo biedt haar service op dit moment aan aan ongeveer 9,7 miljoen klanten. Ziggo is ontstaan door een fusie van de kabelbedrijven @home, Casema en Mutikabel in 2007. In 2014 fuseert Ziggo met UPC Nederland. In 2015 richt Ziggo haar eigen sportkanaal op en vanaf 2016 is ze de exclusieve aanbieder van HBO-series in Nederland. In 2017 is Ziggo samen gegaan met Vodafone Nederland, met wereldspelers Liberty Global en Vodafone Group als aandeelhouders, nu ook wel bekend onder de naam VodafoneZiggo.

Het netwerk van Ziggo bestaat uit ongeveer 410.000 km coaxkabel en 38.500 km glasvezelkabel. Daarnaast heeft Ziggo meer dan 2 miljoen wifi spots in Nederland. Hier kun je als klant verbinding mee maken wanneer je niet in de buurt van je eigen modem bent.

Ben je benieuwd of Ziggo ook internet levert op jouw adres? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck.

Welk soort internet biedt Ziggo?

Ziggo biedt alleen kabelinternet aan. Kabelinternet is breedband internet dat wordt geleverd via het traditionele kabeltelevisienetwerk. Kabelinternet biedt stabiel internet met grote snelheden. Ziggo haalt met haar internet snelheden van 40mbits tot en met 1000mbits. Wanneer jij met meerdere personen gebruik wilt maken van het internet, of jij kijkt tv en verstuurt ondertussen een mailtje, heeft dit geen invloed op jouw internetsnelheid. Ziggo is in Nederland de grootste aanbieder van kabelinternet.

Wie is VodafoneZiggo?

In 2017 zijn Ziggo en Vodafone samen gegaan. Ze vullen elkaar helemaal aan. Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet en tv en Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld. Wanneer je een Ziggo abonnement combineert met een mobiel abonnement van Vodafone ontvang je non-stop gratis extra’s, dit heet combivoordeel. Met combivoordeel ontvang je korting op je Vodafone abonnement en ontvang je een gratis tv pakket.

Ziggo en Vodafone zijn samen op een hoog tempo aan het innoveren. VodafoneZiggo is de aanjager van de Nederlandse digitalisering en bouwt aan een infrastructuur die ervoor moet zorgen dat Nederland zijn digitale voorsprong behoudt.

Sinds 2020 biedt VodafoneZiggo het netwerk van de toekomst aan waarin mobiele en vaste verbindingen nog meer samenkomen. Mensen zijn altijd en overal online. Het netwerk van VodafoneZiggo wordt nog sneller, slimmer en stabieler met internetsnelheden van wel 1000 mbits.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking