100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo-klanten kijken live naar muziekfestival

Donderdag 23 april 2020 1 minuut en 57 seconden leestijd

Ziggo-klanten kijken live naar muziekfestival

Dinsdag maakte Mark Rutte bekend dat alle evenementen tot 1 september, waar een vergunning voor nodig is, niet doorgaan. Het zat er al een beetje aan te komen. En ondanks dat ieders gezondheid voorgaat is het voor festivalgangers toch een teleurstelling. In 2020 geen Pinkpop, Zwarte Cross en Lowlands.

Maar voor Ziggo-klanten is er goed nieuws op festivalgebied. Vrijdag 24 april kun je namelijk gratis naar het Move On Up Festival van muziekzender Sublime FM kijken! Gewoon thuis, voor de buis.

Wat is het Move On Up Festival?

Je kijkt en luistert tijdens het Move On UP Festival van Sublime FM en Ziggo naar nationale en internationale artiesten. Er staat vooral funk, jazz en soul op het programma. Daarnaast worden er inspirerende verhalen verteld. En er is nog veel meer.

Zo zie je optredens van onze eigen Alain Clark, de Amerikaanse jazz-koningin Kandace Springs en Jordan Mackampa. Jordan heeft net zijn nieuwe single Magic uitgebracht. Dansen doe je met de brassband Gallowstreet feat. Lyma. Akwasi en Jesse Laport zorgen tussendoor voor een stukje poëzie en spoken word.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Zo wordt er heerlijke ‘Food for the Soul’, gebracht door chef-koks Maik Galenkamp en London Loy.

Het festival wordt gepresenteerd door Francis Broekhuijsen en Jaap Brienen, beide presentatoren bij Sublime FM. Zij zullen tussen de muziek door artiesten interviewen en bijzondere verhalen brengen.

Wanneer is het Move On Up Festival?

Ga jij vrijdag 24 april op een matje in je achtertuin zitten of op het balkon met een biertje in de hand genieten van lekkere muziek? Stem dan af op Ziggo TV op kanaal 13, waar het festival live wordt uitgezonden of kijk via de Ziggo Go app. Het Move On Up Festival duurt van 16:00 tot 21:00 uur.

Ben je geen Ziggo-klant? Dan kun je ook genieten van het Move On Up Festival, kijk dan via sublime.nl of luister via Sublime radio.

Kies jij voor internet en tv van Ziggo?

Het gratis aanbieden van het Move On Up Festival past helemaal bij de weg die Ziggo voor de komende weken is ingeslagen. Tot 1 juni krijgen Ziggo-klanten namelijk gratis toegang tot heel veel muziekzenders. Daarmee hopen ze voor jou het leven wat makkelijker te maken tijdens de coronacrisis. 

Wil jij ook gebruik maken stabiel internet en tv van Ziggo? Waarbij je internet en tv ontvangt via hun betrouwbare kabelnetwerk. Doe dan nu onze gratis postcodecheck. Daarmee ontdek je niet alleen of Ziggo leverbaar is op jouw adres, maar welke internet providers dat nog meer zijn. Zo kun je op een makkelijke en snelle manier internet thuis vergelijken.