100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Uitpak Weken! Gratis films in december

Donderdag 3 December 2020 3 minuten en 52 seconden leestijd

Ziggo Uitpak Weken! Gratis films in december

Het is december, met Sinterklaas en Kerst de tijd voor cadeautjes. Ziggo is 1 december al gestart met geven. Tijdens de Uitpak Weken kijk je namelijk gratis naar heel veel films. Dat is nog eens goed nieuws voor Ziggo-klanten.

Welke films krijgen Ziggo-klanten cadeau?

Je kunt in december naar wel 40 gratis films kijken. Ziggo heeft het aanbod verdeeld in twee periodes. De eerste films kijk je van 1 t/m 16 december. En van 17 t/m 31 december krijg je 20 nieuwe films tot je beschikking.

Ziggo biedt tijdens de Uitpak Weken films voor iedereen. Aan het hele gezin is gedacht. Zo kijken de kleintjes naar Meester Kikker, Robinson Crusoe en Waar is het grote boek van Sinterklaas? Oudere kids kijken naar 100% Coco en Sing Song. En ook de volwassenen zijn niet vergeten met films als Lion, The Promise, Legend, The BFG en Onze jongens.

Welke films je vanaf 17 december kunt gaan bekijken is nog een verrassing, maar we kunnen wel al een tipje van de sluier oplichten. Want Ziggo heeft aangekondigd dat je de volgende films kunt verwachten: Paddington en La La Land. Maar ook veel kerst met films als A Gift for Christmas en de komedie Office Christmas Party.

Huurfilms met korting tijdens de Ziggo Uitpak Weken

Kijk jij liever naar wat nieuwere films? Ook daar heeft Ziggo aan gedacht. Je kunt in december namelijk de nieuwste films huren met 50% korting. Ook deze films zijn opgedeeld in twee delen. Van 1 t/m 16 december kun je onder andere de volgende films huren:

 • Joker
 • The Invisible man
 • Abo Minable
 • Bombshell
 • Huisvrouwen bestaan niet 2
   

En er is nog veel meer. Kijk voor een compleet overzicht op de website van Ziggo. Zij houden nog even spannend welke films je vanaf 17 december met 50% korting kunt huren.

Hoe kijk ik naar mijn gratis Ziggo-films?

Er zijn twee manieren hoe je naar jouw gratis film of gehuurde film kunt kijken:

 • Kijk via het On Demand menu; Heb je een Mediabox Next, Mediabox XL of een van de andere interactie mediaboxen van Ziggo? Dan vind je alle gratis films en de films die je met 50% korting kunt huren in je On Demand-menu.
   
 • Ziggo Go app; Heb je geen interactieve tv? No problem, dan gebruik je gewoon de Ziggo Go app die je, als Ziggo-klant, gratis kunt downloaden op je smartphone, tablet of laptop. Daarmee maak je van elk scherm je tv. Ga naar de Ziggo Go app, kies rechtsonder ‘Movies & Series’ en je krijgt alle films te zien.
   

NPO 1 Extra en NPO 2 Extra beschikbaar voor alle Ziggo-klanten

Ziggo houdt het niet bij de Uitpak Weken. Zij maken in december ook nog eens de zenders NPO 1 Extra en NPO 2 Extra beschikbaar voor alle klanten met een internet en tv-abonnement.

Ziggo zette eerder al NPO 2 Extra open voor alle abonnees in verband met een actie voor de Nederlandse cultuursector. Je kunt als Ziggo-klant nog tot 1 april kijken naar NPO 2 Extra op voorkeuzekanaal 222.

Ziggo zet in december ook NPO 1 Extra open. En dat is leuk. Op dit kanaal kun je namelijk onder andere kijken naar de radio-evenementen NPO 3FM Serieus Request en NPO Radio2 Top 2000. Je vindt NPO 1 Extra op Ziggo-voorkeuzekanaal 128.

8 December: Ziggo Mediabox Next software-update

Kijk jij televisie via de Ziggo Mediabox Next? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Er wordt 8 december namelijk een software-update uitgevoerd en die gaat veel verbeteringen opleveren: 

 • Is een programma niet goed opgeslagen op de Replay server? Dan zie je dat voortaan direct doordat het Replay-icoon dan ontbreekt. Dat voorkomt verrassingen.
 • Schrik jij ook wel eens van het geluid van iets dat eerder aanstond nadat je klaar bent met een programma terugkijken? Dat is verleden tijd. Je gaat in het vervolg terug naar de info pagina en het geluid op de achtergrond is dan uitgeschakeld.
 • Neem je een programma op, dan toont je Mediabox Next straks een pop-up met de titel en de aflevering van het programma. Dat is nog eens handig.
 • Hapert jouw beeld van live tv wel eens na het sluiten van de Netflix-app op je mediabox? Ook dat is straks opgelost.
 • YouTube voert ook een kleine aanpassing door op de app op je Mediabox Next. Daardoor moet je, na 8 december, bij het openen van de app eenmalig opnieuw inloggen.
   

Je hoeft niets te doen voor de software-update. Deze wordt automatisch klaargezet en uitgevoerd.

Maak jij gebruik van de Ziggo Uitpak Weken?

Ziggo-klanten gaan zich in december niet vervelen met al die gratis films. Wil jij dat ook? Kies dan nu voor een internet en tv-pakket van Ziggo. Je ontvangt dan razendsnel en betrouwbaar internet via de kabel.

Benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Ontdek het nu met onze gratis postcodecheck. Het kost je maar een minuut en dan zie je ook nog eens welke internetproviders op jouw adres beschikbaar zijn. Kun je gelijk het goedkoopste internetabonnement afsluiten.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking